bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,025.89 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,480.39 2.62%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.28%
solana
Solana (SOL) $ 147.94 4.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.479274 1.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.398117 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.125658 2.20%

3 yapay zeka altcoini ASI çatısı altında birleşiyor: İşte detaylar!

yapay zeka bitcoin

Artificial Superintelligence Alliance (ASI) token birleşimi, SingularityNET (AGIX), Fetch.ai (FET) ve Ocean Protocol’ü (AGIX) kapsayan iki aşamalı bir süreçle 1 Temmuz 2024’te başlayacak.

Proje ekibi, X üzerinden yaptıkları paylaşımda birleşim işlemine dair detaylı bilgileri paylaştı:

İlk aşamada, SingularityNET’in AGIX ve Ocean Protocol’ün OCEAN tokenleri Fetch.ai’nin FET tokenine konsolide edilecek. Bu süreçte, tokenler Ethereum ağı üzerinde birleşecek. Diğer zincirlerdeki sahipler, birleşime katılmak için kendi zincirlerinden köprü kurmak zorunda kalacaklar. Cardano veya Polygon gibi diğer zincirlerin desteklenmesini beklemek isteyen kullanıcılar ise ikinci aşama için bekleyebilirler.

1 Temmuz 2024’te proje adı ve logolar güncellenecek. AGIX ve OCEAN için para yatırma ve çekme işlemleri kapatılacak, ancak FET ticareti kesintisiz olarak devam edecek. SingularityDAO merkeziyetsiz uygulaması üzerinde AGIX ve OCEAN tokenlerinin FET’e geçiş platformu açılacak ve bu tokenler borsalardan kaldırılmaya başlanacak.

Bu aşamada, Binance gibi merkezi borsalardaki token sahipleri için hiçbir işlem gerekmiyor; tokenler otomatik olarak uygun oranda FET’e dönüştürülecek. Ethereum ana ağındaki kendi saklama cüzdanlarındaki kullanıcılar ise sorunsuz bir geçiş için ayrıntılı kılavuzlar alacaklar.

İkinci aşamada topluluk üyelerinin dahil edilmesine odaklanılacak ve ASI token tüm zincirlerde dağıtılacak. Fetch.ai ağı ASI ağına yükseltilecek ve yeni geçiş sözleşmeleri tanıtılacak. AGIX, OCEAN ve FET tokenleri ASI’ye dönüştürülecek. FET tokenleri 1:1 oranında ASI’ye dönüştürülecek. Bu süreçte, ağın performansını, güvenliğini ve ölçeklenebilirliğini artırmak için altyapı iyileştirmeleri yapılacak.

Yetkililer, birleşme süreci boyunca dolandırıcılara karşı dikkatli olunması gerektiğini ve sadece resmi kaynaklardan haber alınması gerektiğini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala