Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Grayscale, İncelenmekte Olan Varlıklar Listesine APE, CRO ve KNC’yi Ekliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Grayscale DeFi Fund ve Grayscale Digital Large Cap Fund’ı yöneten Grayscale, “Değerlendirilen Varlıklar” listesine DeFi ve metaverse projelerinin de olduğu dijital varlık listesini genişletmeye devam ediyor. Elde edilen son bilgilere göre; Grayscale, değerlendirme listesine ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal‘i (KNC) eklediğini duyurdu.

Grayscale’nin İncelenmekte Olan Varlıklar Listesi: APE, CRO ve KNC

Yatırım şirketi Grayscale, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ApeCoin (APE), Cronos (CRO) ve Kyber Network Crystal‘i (KNC) değerlendirme listesine eklediğini duyurdu.

Grayscale, resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Dijital varlık ortamını sürekli olarak değerlendiriyoruz. Fonlarımızdan birine bir varlık eklemeyi taahhüt etmeden önce, araştırdığımız alanları not etmek isteriz. Bu hafta APE , CRO ve KNC ‘yi incelenmekte olan varlıklar listemize ekliyoruz.

Ayrıca yatırım şirketinin yaptığı açıklamada, listedeki kripto paraların gelecekte yatırım varlıklarından biri olabileceği ancak listeye giren her kripto paranın yatırım varlıkları arasına girmesinin garantisinin olmadığı belirtildi.

Grayscale’in “Değerlendirilen Varlıklar” listesine eklediği varlıklar şu şekilde;

Ekran Resmi 2022 07 13 15.18.03

Yazar: Sena Karakılıç

Grayscale yapay zekaya odaklandı: Beş altcoin ufukta!

Yatırım yönetim devi Grayscale, oluşturduğu yapay zeka fonu ile kripto para sektöründeki yapay zeka girişimlerini destekleyecek. Aynı zamanda Bitcoin ihraççısı olan şirket, merkeziyetsiz yapay zekaya odaklanan yeni bir fon başlatacak. Grayscale’in yapay zeka fonu üç teme alana odaklanacak: Yapay zeka hizmetleri, merkezi yapay zeka kullanımıyla ilgili sorunların ele alınması ve yapay zeka altyapısının geliştirilmesi. Fon ...

Bağlantıyı kopyala