Bitcoin (BTC) $ 62,185.66 2.13%
Ethereum (ETH) $ 2,410.94 2.29%
BNB (BNB) $ 561.60 2.77%
Solana (SOL) $ 142.92 3.24%
XRP (XRP) $ 0.530659 2.56%
Cardano (ADA) $ 0.351483 0.76%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109025 2.07%
Al veya Sat Paribu

Arbitrum, Nitro Yükseltmesini Test Etmeye Başladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ethereum (ETH) ölçeklendirme çözümü Arbitrum, Nitro yükseltmesini 25 Temmuz’da test ağında yayınlamaya başlamıştı. Test başarılı olursa Arbitrum, Nitro’yu birkaç hafta içinde ana ağına getirmeyi planlıyor.

Arbitrum, Nitro Yükseltmesiyle Yeni Bir Dönüm Noktasına Ulaşacak

Arbitrum, Nitro yükseltmesini bu hafta test etmeye başladı ve test iyi giderse birkaç hafta içinde Nitro yükseltmesi uygulayamaya konulacak. Yükseltme, maliyetleri düşürürken ağın işlem sayısını arttırmak için tasarlandı.

arbitrum nitro yukseltmesini test etmeye basladi

Arbitrum, Nitro yükseltmesiyle, Ethereum‘un en büyük L2 toplamasında hızı artıracak ve ücretleri düşürecek.

Nitro’nun piyasaya sürülmesiyle birlikte Ethereum için önemli bir adım atılmış olacak. Ana ölçekleme çözümlerinden birini daha da verimli hale getirecek. Arbitrum, daha da hızlı ve daha ucuz işlemleri destekleyerek ağın daha fazla ölçeklenebilir olmasını sağlayacak.

Arbitrum CEO’su Steven Goldfeder The Block‘a verdiği demeçte şunları söyledi:

Nitro, önemli ölçüde Ethereum’un kapasitesini yukarı çıkaracak. Bu, ölçeklendirme yeteneğimizi büyük ölçüde artıracak. Misyonumuz, kullanıcılara en iyi ölçeği sağlamak ve bugün en iyi teknolojiyi kullanarak Ethereum’u ölçeklendirmek, yani Ethereum’un güvenliğini ölçeklendirmek ve Ethereum’un ademi merkeziyetçiliğini ölçeklendirmek.

Nitro yükseltmesinden sonra Arbitrum, uygulamaları için maliyetleri ve verimi düşürürken, Ethereum’un ana Blockchain’i için aynı güvenlik seviyesini korumaya yardımcı olmayı amaçlayan Anytrust Zincirlerini piyasaya sürecek.

Yazar: Esra Bayram

Türkiye’ye Gelen Skywell ET5, NFT Olarak da Satılacak

Elektrikli araçların varlığı giderek artarken, yeni markalar da Türkiye pazarına giriyor. Çinli Skywell de bu markalardan biri. Ulu Motor tarafından getirilen elektrikli Skywell ET5, Türkiye yollarına iniyor. Diğer yandan yeni nesil teknolojilere ayak uyduran Skywell ET5, NFT olarak da satışa çıkacak. Skywell ET5 Türkiye Yollarına İniyor, NFT Olarak da Satılacak Skywell ET5, Türkiye’ye gelemden önce ...

Bağlantıyı kopyala