Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

Haftanın Önemli ve Öne Çıkan NFT Haberleri

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

NFT sektörü her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte göz atalım.

NFT Piyasa Hacmi 1 Milyar Doların Altına Geriledi

Kripto sektörü birçok açıdan yaraların sarıldığı bir dönemde. Bir tarafta hâlen Terra‘nın çöküşünün etkileri devam ederken diğer tarafta piyasa kendisine bir yol bulmaya çalışıyor. Doğal olarak bu noktada NFT sektörü de etkileniyor. Özellikle 2022’nin ilk çeyreğinden sonrası düşüşe geçen NFT piyasası son günlerde uzun bir zamanın ardından ilk defa 1 milyar doların da altına geriledi.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Meta, Facebook’a NFT Desteği Getirdi

WhatsApp, Instagram ve Facebook’un ana şirketi olan Meta, kısa bir süre önce Instagram’a NFT ve dijital koleksiyonlar ekleme seçeneği getirmişti. Meta tarafından yapılan yeni açıklamada, NFT ve dijital koleksiyon desteğinin artık Facebook cephesinde de kullanılabileceği belirtildi.

haftanin onemli ve one cikan nft haberleri

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

OpenSea Polygon (MATIC) Entegrasyonunu Duyurdu

Popüler NFT pazar yeri OpenSea, NFT koleksiyonları söz konusu olduğunda akla ilk gelen isimlerden. Bu noktada çalışmalarını günden güne hızlandıran pazar yeri, yakın zamanda duyurduğu açık kaynaklı web3 pazar yeri protokolü Seaport’u duyurmuştu. Bu protokol ile birlikte entegrasyonlarında çok daha aktif hareket edebilen OpenSea, son olarak Polygon‘a da destek sağladığını duyurdu.

haftanin onemli ve one cikan nft haberleriaw

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Moonbirds Geliştiricisi Proof 50 Milyon Dolar Yatırım Aldı

NFT sektörü her ne kadar işlem hacmi bazında son dönemde düşüşte olsa da yatırımlar söz konusu olduğunda büyümeye devam ediyor. Özellikle şirketlerin projelere yaptığı yatırımların günden güne arttığı bu günlerde bir yatırım haberi de Moonbirds NFT koleksiyonunun geliştiricisi Proof‘tan geldi. Şirket A serisi yatırım turunda 50 milyon dolar yatırım almayı başardı.

haftanin onemli ve one cikan nft haberleriawf

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

OpenSea’nin NFT Ticaret Hacmi, Yılın En Düşük Seviyesinde

Son zamanlarda bir türlü toparlanamayan kripto para piyasası düşüş eğilimi göstermeye devam ediyor. Kripto piyasasının önemli bir alanı olan NFT sektöründe de düşüş yaşanıyor. En büyük NFT platformlarından biri olan OpenSea’nin NFT ticaret hacmi yılın en düşük seviyelerinde indi.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Yazar: Sena Karakılıç

Do Kwon’un Başı Bu Sefer de Singapur ile Dertte

Kripto para dünyasında en büyük kraterlerden birini yaratan Terra’nın düşüşü, günümüzde etkisini hâlen hissettirmeye devam ediyor. Bu noktada birçok düzenleyici ve polis gücü, çöküşün arkasındaki isim Do Kwon‘un peşinde. Kırmızı bülten ile aranan Kwon, son olarak da Singapur‘da dava edildi. Terra Kurucusu Do Kwon Singapur’da Dava Edildi Terra’nın kurucu ortaklarından Do Kwon, Terra ekosisteminin çöküşünden ...

Bağlantıyı kopyala