bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,259.95 0.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,553.15 5.23%
bnb
BNB (BNB) $ 569.72 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 148.21 5.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.582211 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.356133 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105116 0.20%

Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor, Türev Ürünü Piyasaya Sürüyor

bitcoin madencilik sirketi luxor turev urunu piyasaya suruyorwe

Bitcoin madencilik şirketleri son dönemde artan rekabet ortamında birbirlerinin önüne geçmek için çalışmalarını hızlandırmış durumda. Son olarak Bitcoin madencilik firması Luxor, Bitcoin madenciliği gelirlerine dayalı tezgah üstü bir türev ürün olan Luxor Hashprice NDF‘yi piyasaya sürüyor.

Bitcoin Madencilik Şirketi Luxor’dan Yeni Ürün: Luxor Hashprice NDF

Kripto yazılım ve hizmet şirketi Luxor, yatırımcıların ve şirketlerin Bitcoin madenciliği türevlerini kullanarak kâr elde etmeleri için yeni bir ürün piyasaya sürüyor.

bitcoin madencilik sirketi luxor turev urunu piyasaya suruyore

Açıklamaya göre, Luxor Hashprice NDF adlı ürün tezgahta satılacak ve türünün ilk örneği olacak. Finansal araç, Luxor tarafından üretilen ve madencilerin bir hash gücü biriminden kazandıkları bitcoin madenciliği gelirini ifade eden veya belirli bir süre boyunca gücü hesaplayan bir terim olan hashprice’e dayanacak.

Luxor konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Luxor Hashprice NDF forward sözleşmesi gibi Hashprice tabanlı türevler, bitcoin madencileri için yeni bir finansal araçlar çağını başlatacak ve onlara madencilik operasyonlarını korumak için çok ihtiyaç duyulan bir araç sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala