bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,182.12 3.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,327.56 1.99%
bnb
BNB (BNB) $ 546.87 2.73%
solana
Solana (SOL) $ 131.14 0.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.579464 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.333999 0.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.100558 1.42%

Nuri Bank, Kapanma Öncesinde Fonların Çekilmesi Çağrısı Yaptı

nuri bank kapanma oncesinde fonlarin cekilmesi cagrisi yapti

Almanya merkezli dijital varlık sağlayıcısı Nuri, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. Nuri bu iflas sonrasında kapanmaya hazırlanırken müşterilerine bir çağrıda bulundu.

Nuri Bank’tan Müşterilerine Çağrı

Almanya merkezli kripto para borsası Nuri GmbH, müşterilerine 18 Aralık tarihinden önce varlıklarını platformdan çekmeleri için bir uyarıda bulundu. Firma Ağustos 2022’de yaptığı iflas başvurusu sonrasında operasyonlarını sonlandırma kararı almıştı.

Nuri GmbH CEO’su, Kristina Mayer bir blog gönderisinde son gelişmeleri açıkladı. Mayer açıklamasında, firmanın varlığını sürdürmesini tehdit eden tatsız makroekonomik koşullar nedeniyle finansal zorluklarla karşılaştığını belirtti. Olumsuz koşullar Nuri GmbH’nin iflas başvurusunda bulunmasına neden oldu. İflas başvurusu esnasında Nuri GmbH, müşterilerinin fonlarının yüzde 100 güvende olduğunu belirtti.

nuri bank kapanma oncesinde fonlarin cekilmesi cagrisi yapti 2

Mayer müşterilerine gönderdiği mektupta, “Ne yazık ki misyonumuza devam edecek yatırımcı bulamadık ve müşterilerimizden en geç 18/12/2022 tarihine kadar fonlarını geri çekmelerini talep ediyoruz. Bu sayede iş sonlandırılabilir ve tasfiye edilebilir. Bununla birlikte hala yenilikçi finansal teknolojilere inanıyoruz ve Blockchain, kripto para birimi ve merkezi olmayan finansın (DeFi) insanların yaşamlarına gerçek değer katan fırsatlar sunacağını düşünüyoruz.” dedi.

Nuri GmbH, Terra Blockchain ağında yaşanan olaylar ve Three Arrows Capital (3AC) çöküşü sonrasında olumsuz etkilerle birlikte ilk olarak Ağustos 2022’de likidite sorunları yaşamıştı. Şirket yaşanılan likidite sorunları ardından iflas başvurusu yaptı ve bu başvurusunun ardından faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala