Bitcoin (BTC) $ 62,217.67 1.49%
Ethereum (ETH) $ 2,419.08 1.69%
BNB (BNB) $ 561.70 1.69%
Solana (SOL) $ 143.82 3.06%
XRP (XRP) $ 0.532012 1.66%
Cardano (ADA) $ 0.353658 0.57%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109417 1.50%
Al veya Sat Paribu

Do Kwon’un Başı Bu Sefer de Singapur ile Dertte

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında en büyük kraterlerden birini yaratan Terra’nın düşüşü, günümüzde etkisini hâlen hissettirmeye devam ediyor. Bu noktada birçok düzenleyici ve polis gücü, çöküşün arkasındaki isim Do Kwon‘un peşinde. Kırmızı bülten ile aranan Kwon, son olarak da Singapur‘da dava edildi.

Do Kwonun Başi Bu Sefer de Singapur ile Dertte 1

Terra Kurucusu Do Kwon Singapur’da Dava Edildi

Terra’nın kurucu ortaklarından Do Kwon, Terra ekosisteminin çöküşünden bu yana kaçak hayatı sürüyor. Mahkeme önüne çıkmaktan kaçan Kwon, özellikle Güney Kore tarafından sıkı bir çembere alınmış durumda. Yatırımcıları yanlış bilgilendirmesi ve sistemdeki hataları bildiği hâlde bunları düzeltmedikleri için yatırımcıların çok büyük kayıp yaşamasına neden olan Do Kwon, son olarak Singapur’da da dava ile karşılaştı.

23 Eylül’de Singapur’un yüksek mahkemesine açılan bir davada, 359 kişi, Do Kwon, Platias, LFG ve Terra‘nın, TerraUSD’nin (USTC) “kararlı” olduğu dahil olmak üzere birçok sahte iddialarda bulunduğunu söyledi.

Davacılar, Mayıs ayındaki piyasa gerilemesinin ortasında satın aldıkları, tuttukları veya sattıkları UST token’larının değerine dayalı olarak, yaklaşık 57 milyon dolar değerindeki kayıp ve hasar için tazminat istiyorlar. Ayrıca ağırlaştırılmış zararlar için ödeme emri de talep ediyorlar.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Kripto & Web3 Geliştirici İstatistikleri: Geliştirici Aktivitesi Neden Önemli?

Bu yazıda kısaca bireylerin neden hızla blockchain, akıllı sözleşme alanında uygulama geliştirmeye yöneldiğine, bir projenin, ağın geliştirici aktivitesinin o proje, ağ özelinde neden önemli olduğuna, geliştirici aktivitesi konusunda çok sayıda proje ile ilgili aylık veri sağlayan Cryptomiso platformuna ve son olarak kripto & Web3 tarafında detaylı verilerin olduğu önemli bir yıllık rapor olan Electric Capital ...

Bağlantıyı kopyala