bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,962.87 0.67%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,547.24 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 567.62 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 147.56 2.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.57997 1.93%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.351796 0.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104653 1.02%

GameStop’un NFT Pazar Yeri Resmen Açıldı

gamestopun nft pazar yeri resmen acildi

GameStop’un geçtiğimiz aylarda beta süreci ile başlattığı NFT pazar yeri hizmeti resmi açılışını gerçekleştirdi. Artık tüm kullanıcılar GameStop’un NFT pazar yerinden NFT alışverişi yapabilecek.

GameStop NFT Pazar Yerini Hizmete Aldı

GameStop, NFT pazar yeri artık Katman 2 Ethereum ölçeklendirme protokolü olan Immutable X üzerinde yayınlandı. Video oyun mağazalarında yaşanan iş düşüşleri nedeniyle GameStop son dönemlerde yüzünü Blockchain ve kriptoya dönmüştü. Şirket bu doğrultuda, geçtiğimiz aylarda beta olarak kendi NFT pazar yeri hizmetini başlatmıştı.

gamestopun nft pazar yeri resmen acildi 2

GameStop’ın bu hamlesi, Twitch platformundan Justin Kan tarafından kurulan Fraktal gibi oyun odaklı NFT platformlarına bir yanıt olarak geldi. GameStop’un yeni hizmeti, diğer web3 oyunlarına ek olarak Gods Unchained, Guild of Guardians ve Illuvium gibi Immutable X oyunları için varlıkları da içerecek.

GameStop’un NFT pazar yeri üzerinde işlem ücreti alınmayacak. Bu noktada GameStop Innutable X’in Ethereum ölçeklendirmesini kullanarak karbon nötr madencilik sunacak. Son olarak Immutable X’in arkasındaki şirket olan Immutable, yeni bir oyun odaklı NFT pazar yerinin oluşturulması için Şubat 2022’de GameStop ile ortaklık kurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala