Bitcoin (BTC) $ 62,039.62 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,420.44 0.01%
BNB (BNB) $ 561.62 0.03%
Solana (SOL) $ 143.62 0.29%
XRP (XRP) $ 0.529964 0.31%
Cardano (ADA) $ 0.348322 1.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108903 0.35%
Al veya Sat Paribu

AS Monaco Fan Token (ASM) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

AS Monaco Fan Token (ASM), Monaco Futbol Kulübü’nün resmi ve tek kripto para birimidir.

AS Monaco Fan Token (ASM) Nedir?

AS Monaco Fan Token (ASM), Fransa’nın özerk bölgesinde bulunan Monaco Futbol Kulübü’ne ait, resmi ve tek kripto para birimidir. Taraftarlarına birçok avantaj sunan ASM Token, 18 Ocak 2022 tarihinde ön satışa sunulmuştur. Fan token’lar taraftarlar ve kulüp arasında köprü görevi üstlenerek etkileşimi artırmayı amaçlamaktadır. AS Monaco Fan Token (ASM) de bunlardan biridir.

Merkezsiz bir kripto para birimi olan AS Monaco Fan Token’a (ASM) sahip olan kullanıcılar AS Monaco kulübü ile ilişkili birçok ayrıcalıklara sahiptir. Kulüp kararlarında oy kullanma, sürpriz hediyeler kazanma, futbolcularla tanışma ya da takım koçluğuna VIP olarak katılma gibi pek çok avantaja sahip olmaktadırlar.

AS Monaco, Socios aracılığıyla bir Fan Token çıkaracağını duyurmasının ardından, 18 Ocak 2022 tarihinde Türkiye saati ile 15.00′te Socios üzerinden ASM Token’ı ön satışa çıkarmıştır. Satışlar 21 Ocak 2022 tarihinden 23 Ocak’a kadar aşamalı olarak gerçekleşmiştir. Kullanıcılara başlangıçta sınırlı sayıda alım hakkı verilmiştir. Ön satış sonrasında, ASM Fan Token, Paribu ve Chiliz borsalarında listelenmiştir.

AS Monaco Fan Token (ASM) Nasıl Satın Alınır?

AS Monaco Fan Token (ASM) satın almak isteyen kullanıcılar, Google Play Store ya da App Store üzerinden indirilecek Socios.com mobil uygulaması ile ASM Token kolayca satın alabilmektedir. Uygulama indirildikten sonra telefon numarası, kullanıcı adı ve e-mail adresi ile kayıt oluşturulur. Hesap aktive edilmesi ile cüzdana Chiliz (CHZ) gönderilir. CHZ Token’lar hesaba tranfer edildikten sonra, uygulamada bulunan ASM Fan Token bölümü açılarak ASM Fan Token satın alınabilir.

Başka bir borsada satın alım yapılmak istenirse; Tercih edilen kripto para borsasına giriş yapılır, hesap açılır ve AS Monaco Fan Token (ASM) almak için para yatırılır. İstenilen miktarda ASM Token alım emri verilir. Böylece AS Monaco Fan Token (ASM) satın alınmış olur. Alınan AS Monaco Fan Token (ASM)’lar sıcak cüzdanda ya da varsa donanım cüzdanda saklanabilmektedir.

ASM

AS Monaco Fan Token (ASM) Fiyat

Şu anda 1 AS Monaco Fan Token 3,79 TL‘den işlem görüyor. Ayrıca 1 AS Monaco Fan Token $ 0.110562 dolardır.

AS Monaco Fan Token fiyatı son 24 saatte -4.86% değişim ile şu anda 3,79 TL‘den işlem görmektedir.

Son 24 saatteki AS Monaco Fan Token hacmi $ 86,235 dolar ve kripto para biriminin piyasa değeri ise $ 1,990,681 dolardır.

AS Monaco Fan Token (ASM) Grafik

Bir taraftar token’ı olarak, AS Monaco Fan Token (ASM) de taraftarlar ve kulüp arasındaki ilişkileri kuvvetlendiren dijital bir varlıktır. Futbol tutkunları ve kullanıcılar için AS Monaco Fan Token (ASM) Grafiği…


Yazar: Nurseli Firat

Charles Hoskinson, XRP Hakkında Konuşmayacağını Açıkladı

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson‘dan yeni bir açıklama geldi. Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni XRP hakkında konuşmayacağını açıkladı. Charles Hoskinson’dan XRP Açıklaması Cardano (ADA) kurucusu Charles Hoskinson, topluluktan gelen şiddetli saldırıları gerekçe göstererek artık Ripple ve yerel tokeni ...

Bağlantıyı kopyala