Paribu Sponsorluğundaki #KriptoVeteran Buluşmalarının Onuncusu Salı Günü Gerçekleştiriliyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasının önde gelen isimleri, Paribu sponsorluğundaki BTCHaber’in KriptoVeteran yayınlarında buluşmaya devam ediyor.

Bu kez onuncusu gerçekleşecek olan KriptoVeteran buluşması, 16 Şubat Salı günü “KriptoVeteran+1” olarak ekranlara gelecek. Yayında kripto para ve blokzinciri dünyasının önemli isimlerinden Erkan Öz, Cemil Şinasi Türün, İsmail Hakkı Polat ve bölüm konuğu Hulki Okan Tabak gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunacak.

KriptoVeteran’ın bu bölümdeki konuları:

  • Microstrategy’den sonra Tesla da 1.5 milyarlık BTC alımıyla kurumsal kripto yatırımcılar arasına katıldı. Sırada ne var?
  • Herkes Bitcoin’e odaklanmışken Blockchain cephesinde neler oluyor? Ethereum blokzincirindeki işlem ücretlerinin roket hızıyla artışının önüne geçilebilir mi? Daha ekonomik blokzincir çözümleri var mı?
  • Non-Fungible Token (NFT) ne demek? Türkçesi ne? Bize faydası ne?
  • Bu NFT şeysi hangi alanlarda kullanılır? Neyi çözer, neyi çözmez? Güzel birkaç örnek?
  • NFT olayının geleceği var mı?

16 Şubat Salı günü saat 21:00’da gerçekleşecek canlı yayınımızı izlemeyi unutmayın! Canlı yayını aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

Pozitif korelasyon: ETF’ler seride, Bitcoin zirvede!

ABD’de işlem gören spot Bitcoin ETF’ler, geçtiğimiz gün 365 milyon dolar net para girişi kaydederek pozitif seriyi altı güne çıkardı. Para girişlerinde ipi Ark Invest ve 21Shares’in ETF’i göğüsledi. Söz konusu ETF 113,8 milyon dolar net para girişine imza attı. BlackRock’ın IBIT’i ise günü 93,38 milyon dolar net para girişiyle noktaladı. BTC fiyatı, ETF’lerde 22 ...

Bağlantıyı kopyala