bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,870.84 1.47%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,463.15 3.32%
bnb
BNB (BNB) $ 566.41 1.08%
solana
Solana (SOL) $ 142.94 6.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.586831 0.11%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.35096 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.105133 0.52%

Shibarium’da Sona Yaklaşıldı

Shibariumda Sona Yaklasildi

Shiba Inu geliştiricileri, Shibarium Layer 2 protokolü için beta sürümünün bu hafta yayınlayacağını açıkladı. Merkezi olmayan uygulamalar için geliştirilen Shibarium ağının metaverse, NFT ve oyun uygulamalarına odaklanması hedefleniyor.

Shibarium’da Beta Sürüm Başlıyor

Shiba topluluğunun merakla beklediği Shibarium’un beta sürümü bu hafta yayınlanacak. Söz konusu gelişmenin blockchain ağı ve dApp ekosistemi ile kendisini ciddi bir proje olarak konumlandırmaya çalışan Shiba‘ya önemli katkılar sağlayabileceği belirtiliyor.

Shibariumda Sona Yaklasildi1

Shibarium ağının beta sürümünün başlayacağının açıklanmasının ardından Shiba ekosistemindeki token’larda da yükseliş yaşandı. Shibarium’un gas token’ı BONE‘daki yükseliş yüzde 9’a yaklaşırken, LEASH yüzde 5 değer kazandı.

Shiba topluluğunda Shibarum’un ekosistemin geleceği için olumlu olduğu görüşü hakim. Kripto para yakımı, uzun süredir Shiba topluluğunun öncelik verdiği konular arasında yer alıyordu. Shibarium’daki dApp’lerin trilyonlarca yakıma yol açabileceği tahmin ediliyor. Shibarium ile yüksek işlem ücretleri ve ölçeklendirme sorunlarının çözülmesi hedefleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala