bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,905.85 1.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,543.52 0.14%
bnb
BNB (BNB) $ 568.10 0.81%
solana
Solana (SOL) $ 146.06 0.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.581598 1.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.353863 1.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104951 1.60%

Web3 Platformu Wemade ile Space and Time Ortaklık Kurdu

web3 platformu wemade ile space and time ortaklik kurdufdbdgb

Kripto para sektörü inişli çıkışlı bir dönemden geçse de bu alandaki kurulan ortaklıkların sayısı her geçen gün artış gösteriyor. Çıkan son haberlere göre; Web3 veri platformu Space and Time, Güney Koreli oyun firması Wemade ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

Wemade ile Space and Time İş Birliği Yaptı

Web3 veri platformu Space and Time, halka açık Güney Koreli oyun şirketi Wemade ile ortaklık kurdu. 2000 yılında kurulan Wemade, Çin’de popüler bir rol yapma oyunu olan “The Legend of Mir 2” adıyla tanınan bir oyun geliştiricisi olarak karşımıza çıkıyor. Şirket o zamandan beri metaverse ve blockchain teknolojilerine yöneldi.

web3 platformu wemade ile space and time ortaklik kurdufdvfg

Stratejik ortaklık , Wemade’in oyun hizmetlerini güçlendirmek için Space and Time’ın geliştirici araçları paketini kullanmasını sağlayacak.

Platform zincir içi ve zincir dışı verileri, şirketlerin kurumsal ölçekte analitik yapmalarını ve hızlı işlemler yapmalarını sağlayacak tek bir güvenilir ortamda birleştirmeyi amaçlıyor. Aslında Space and Time, Wemade’nin oyunları için daha karmaşık kazanç ödemelerini kolaylaştırmasına, oyun etkinliğine karşı kurcalamaya dayanıklı analitikler yürütmesine ve platform aracılığıyla zincir içi depolama maliyetlerini düşürmesine yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala