Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Bitfinex, El Salvador’un İlk Dijital Varlık Lisansı Alan Kripto Borsası Oldu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin’i para birimi olarak kabul eden ilk ülke olan El Salvador’da kripto dostu kararlar alınmaya devam ediyor. Kripto para borsası Bitfinex, El Salvador’un ilk dijital varlık lisansını alan kripto para borsası olarak ülkede hizmet vermeye başladı.

Bitfinex, El Salvador’da Lisans Aldı

Kripto para borsası Bitfinex tarafından yapılan açıklamada, El Salvador’un şirkete ülkedeki dijital varlık hizmet sağlayıcıları için vermiş olduğu ilk lisansı aldığı belirtildi. Şirket tarafından alınan yeni lisans, Ocak ayında El Salvador Yasama Meclisi tarafından dijital menkul kıymetleri düzenleyen ve Orta Amerika ülkesinin Bitcoin destekli tahvilleri piyasaya sürmesi için bir çerçeve oluşturan bir yasanın sonrasında geldi.

bitfinex el salvadorun ilk dijital varlik lisansi alan kripto borsasi oldu 2

Konu hakkında açıklama yapan Bitfinex’in baş teknoloji sorumlusu Paolo Ardoino, “Bu lisansı alan El Salvador’daki ilk kripto para borsası olduğumuz için mutluyuz. Söz konusu lisans, Bitfinex Securities’in, yeni dijital varlık düzenleme rejiminde ana hatlarıyla belirtildiği gibi açıkça tanımlanmış hak ve yükümlülüklere sahip varlıkların ihraç edilmesini ve ikincil alım satımını kolaylaştırmasını sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Bitfinex Securities’in operasyon başkanı Jesse Knutson ise, yeni düzenlemenin piyasaya sürülmesine izin verecek ürünler arasında tokenize edilmiş hisse senetleri ve getiri sağlayan varlıklar olduğunu ifade etti.

Yazar: Burak Köse

Binance borsası yazıt pazaryeri yarışına katılıyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance dakikalar önce kullanıcılarını ilgilendiren kritik bir açıklama yaptı. Resmi kanallarından paylaşılan duyuruya göre borsa, yazıt alım-satımı ve üretimine olanak sağlayan bir pazaryeri kuracak. “Binance Inscriptions Marketplace” adıyla faaliyete geçmesi planlanan pazaryeri, altyapı sağlayıcısı olarak UniSat ile işbirliğine gitti. Borsanın açıklamasına göre UniSat’ın sunduğu likidite, kullanıcıların 60 binden fazla ...

Bağlantıyı kopyala