Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (15-22 Nisan)

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto sektöründe her geçen gün daha fazla gelişme kaydediliyor. NFT sektöründe de birçok yeni gelişme yaşanıyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Trump’ın NFT Kazancı Ortaya Çıktı

ABD’nin eski Başkanı Donal Trump‘ın NFT’lerden 100 bin ile 1 milyon dolar arasında bir gelir ettiği ortaya çıktı. Trump’a açılan davanın ardından NFT koleksiyonunda hareketlilik yaşanmıştı. Satışlar yüzde 25’in üzerinde artış kaydemişti.

Nike, İlk Dijital Kreasyon Koleksiyonunu Piyasaya Sürdü

Ünlü spor giyim markası Nike’ın Blockchain alanındaki çalışmaları devam ediyor. Geçtiğimiz yılın sonlarında Blockchain destekli platformu olan .Swoosh’un duyurusunu yapan Nike, son olarak Swoosh’ta “ilk dijital kreasyon koleksiyonunu” piyasaya sürdüğünü açıkladı.

Sevilen Mavi Karakterler “Şirinler”, Web3’e Giriyor

Ülkemizde de sevilen ve bir çizgi roman olarak ortaya çıkan The Smurfs yani, “Şirinler” Blockchain akımına katılan son marka oldu. Çizgi film ve film olarak da ekranlara gelen Şirinler, NFT endüstrisine giriyor.

Starbucks’ın Yeni NFT Koleksiyonunda Ayrıntılar Belli Oldu

Kurumsal şirketlerin NFT endüstrisine olan ilgisi sürüyor. Küresel kahve zinciri Starbuck‘ın yeni NFT koleksiyonuna ilişkin detaylar belli oldu. NFT projesi 19 Nisan’da piyasa sürülecek.

Starbucks’ın Son NFT Koleksiyonu Beklenen Performansı Gösteremedi

Şirketin 52 yıl önce Seattle’da açmış olduğu ilk mağazayı örnek alan en son NFT koleksiyonu, tüketiciler tarafından yoğun ilgi görse de NFT koleksiyonunun tamamı henüz satılmadı. Starbucks’ın NFT Pazar ortağı konumunda olan Nifty Gateway tarafından yayımlanan verilere göre şirketin son NFT koleksiyonunun tamamı henüz satılmadı.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitstamp, Aylar Sonra Shiba Inu’yu (SHIB) Yeniden Listeliyor

Kripto para borsası Bitstamp, geçtiğimiz yılın sonlarında Shiba Inu’yu (SHIB) listeleyeceğini açıklamıştı. Bitstamp’ın bu sözünün üzerinden tam altı ay sonra Bitstamp, SHIB listelemesine başladı. Shiba Inu (SHIB) Artık Bitstamp Üzerinde Listeleniyor Pek çok kripto para borsası tarafından listelenen Shiba Inu (SHIB) artık Bitstamp tarafından da listeleniyor. Yapılan bu son listeleme, Shiba Inu topluluğunun başarısı olarak ...

Bağlantıyı kopyala