Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Kripto Para Sektöründe Neler Yaşandı?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Biz de sizler için haftanın öne çıkan haberlerini derledik Şimdi kripto sektöründe geçtiğimiz hafta neler yaşandı? Birlikte inceleyelim.

Silicon Valley Bank’ın İflasında Kripto Rol Oynamadı

Geçtiğimiz aylarda Amerika Birleşik Devletleri merkezli üç banka operasyonlarını durdurmuştu. Bu bankalardan en büyüğü olan Silicon Valley Bank’ın iflasında kriptonun rol oynadığı konuşuluyordu. Üst düzey bir risk sermayesi şirketi yöneticisi, Silicon Valley Bank‘ın iflasında teknoloji ya da kriptonun rolünü değerlendirdi.

Google’dan Yapay Zekâ Ekipleri İçin Yeni Hamle

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden birisi olan Google, yapay zekâ alanında çalışmalarını hızlandırıyor. OpenAI şirketinin epey gerisinde kalan Google, yapay zekâ (AI) ekiplerini DeepMind çatısı altında birleştirme kararı aldı.

Elon Musk’tan Microsoft’a Dava Tehdidi

Tesla CEO’su Elon Musk sosyal medya devi Twitter’ı satın aldıktan sonra yaptığı açıklamalar ile adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bilindiği üzere Elon Musk genel olarak yaptığı hamleler ve açıklamalar ile gündemde yer almayı başarıyor. Son olarak Elon Musk, Microsoft’u yasal işlem başlatmakta tehdit etti.

Avrupa’da Tarihi Oylama: Kriptonun Sınırları Çizilecek

Kripto para ekosistemi için en kritik günlerden biri geldi çattı. Avrupa’da bugün kripto yasa tasarısı MiCA oylanacak. Yasa tasarının kabul edilmesi halinde Avrupa’da kripto endüstrisinin sınırları çizilecek. Kriptolara karşı Atlantik’in diğer yakasından daha yumuşak bir tavır izleyen Avrupa’nın MiCA düzenlemesi liderliği ele geçirebileceği belirtiliyor. Özellik son dönemlerde ABD’nin agresif tavırları, kripto şirketlerini yeni arayışlara sokmuştu. Peki, Avrupa’nın kripto düzenlemesi MiCA neleri kapsıyor?

Yazar: Sena Karakılıç

MetaMask’e Near (AURORA) Ağı Nasıl Eklenir?

Near protokolü, blockchain’i daha verimli bir şekilde ölçeklendirmeyi amaçlayan bir sharding çözümü olan Proof-of-Stake ‘Nightshade’ konsensüsünü kullanan bir blockchain. Aurora ise Near Protocol üzerine inşa edilmiş bir katman iki ölçeklendirme çözümüdür. Aurora, Ethereum akıllı sözleşmelerini ve varlıklarını bağlamak için Ethereum Sanal Makinesi’ni (EVM) kullanır. Aurora MetaMask’e Nasıl Eklenir? Bu yazımızda birkaç adımda nasıl MetaMask’e Aurora ...

Bağlantıyı kopyala