Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Crystal Palace Fan Token, İngiltere’nin Londra şehrinde kurulan ve İngiliz futbolunun en üst kademesi Premier Lig’de mücadele eden Crystal Palace futbol takımının resmi taraftar token’idir. Crystal Palace, 1924 yılından bu yana maçlarını Selhurst Park’ta oynuyor.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Nedir ve Ne İşe Yarar?

Crystal Palace Fan Token, Londra merkezli kulübünün taraftarların takımlarıyla bağlantı ve etkileşim kurmasına olanak sağlayan bir taraftar token’ıdır. CPFC taraftarları anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabilir, indirimler ve özel promosyonlardan faydalanabilir ve benzersiz ödüller kazanabilir. 

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Nereden Alınır?

CPFC Fan Token şu anda MEXC Global ve ChilizX platformlarında işlem görüyor. Bu platformlarda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla Crystal Palace Fan Token satın alabilirsiniz.

CPFC Fan Token 8 Şubat 2022 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde önde gelen küresel analistlerin çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Fiyat Tahmini 2023

CPFC Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan analistler, 2023 yılında CPFC Fan Token fiyatının minimum 1,43 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. CPFC Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,45 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,54 dolar seviyesinde.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Fiyat Tahmini 2024

CPFC Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan analistler, 2024 yılında 1,65 Fan Token fiyatının minimum 1,68 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. CPFC için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0,96 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,74 dolar seviyesinde. 

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Fiyat Tahmini 2025

CPFC geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan analistler, 2025 yılında CPFC Fan Token fiyatının minimum 1,96 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. CPFC için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 2,34 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 2,50 dolar seviyesinde.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Fiyatı ve Grafiği

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CPFC Fan Token ‘den işlem görüyor. CPFC token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. CPFC token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 CPFC Fan Token dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle CPFC token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 4,77 dolarla kaydetti. Bununla birlikte CPFC token yılın en düşük seviyesini ise 0,79 dolarla belirledi.

Crystal Palace Fan Token (CPFC) Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen CPFC Fan Token grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte CPFC Fan Token son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

Opera’nın Web3 Odaklı Tarayıcısı Beta Olarak Yayınlandı

Dünyaca ünlü web tarayıcıları arasında yer alan Opera, Web3 odaklı Crypto Browser Project isimli yeni kripto tarayıcısının beta sürümünü yayınladığını duyurdu. Beta sürüm, Windows, Mac ve Android kullanıcıları tarafından kullanılacak. Sürümde bir de yerleşik cüzdan yer alıyor. Opera, Web3 Odaklı Tarayıcısının Beta Sürümünü Yayınladı Norveç merkezli şirket Opera, Crypto Browser Project’in beta sürümünü piyasaya sürdü. ...

Bağlantıyı kopyala