Bitcoin (BTC) $ 62,043.62 0.25%
Ethereum (ETH) $ 2,418.04 0.12%
BNB (BNB) $ 563.59 1.39%
Solana (SOL) $ 142.84 0.08%
XRP (XRP) $ 0.532436 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.350266 0.16%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109686 0.31%
Al veya Sat Paribu

Samsunspor Fan Token (SAM) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 3 dk

Paylaş:

Samsunspor Fan Token, 30 Haziran 1965’te kurulan Samsunspor’un resmi taraftar token’idir. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Sivasspor’dan sonra Süper Lig’de en uzun süre kalma rekorunu elinde bulunduran Samsunspor, 2023-2024 sezonunda tekrar Süper Lig’de mücadele edecek.

Maçlarını 19 Mayıs Stadyumu’nda oynayan Samsunspor, 6 kez Süper Lig’e yükselmiş ve 7 kez de Süper Lig’de küme düşmüştür. Samsunspor, Süper Lig’de en çok puan toplayan 11. takım konumundadır.

Nedir ve Ne İşe Yarar?

SAM token sahipleri, imzalı ve maç formaları kazanabilir, SAM sahipleri futbolcularla bir araya gelebilir ve onlarla bir gün geçirmeye kadar çok çeşitli deneyimlere erişebilir.

Samsunspor Fan Token sahipleri, Socios platformu üzerinden anketler aracılığıyla kulübün geleceğini etkileyecek kararlarda söz sahibi olabiliyor. SAM Fan Token sahipleri unutulmayacak deneyimlerle birlikte VIP ödüllere, artırılmış gerçeklik destekli oyunlara, Samsunspor taraftarlarına özel sohbet odalarına ve yarışmalara erişim olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. $SAM Fan Token, Samsunspor taraftarlarına kulüpleriyle her zamankinden daha yakın olma fırsatı sağlayacak. Socios ve Samsunspor kulübünün gelecekte SAM token sahiplerine daha fazla avantaj sağlaması bekleniyor.

Samsunspor Fan Token (SAM) Nereden Alınır?

SAM Fan Token şu anda yalnızca ChilizX platformunda işlem görüyor. ChilizX platformunda hesap oluşturarak birkaç adımda kolaylıkla SAM satın alabilirsiniz.

SAM Fan Token 29 Ekim 2021 tarihinde Socios platformu üzerinden satışa sunulmuştur.

Samsunspor Fan Token Yorumları ve Geleceği

Yazımızın bu bölümünde PricePrediction adlı web sitesi tarafından çeşitli metrikler göz önünde bulundurularak yapılan fiyat tahminlerine yer vereceğiz.

Samsunspor Fan Token Fiyat Tahmini 2023

Samsunspor Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2023 yılında Samsunspor Fan Token fiyatının minimum 0.85 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Samsunspor Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 0.89 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1 dolar seviyesinde. 

Samsunspor Fan Token Fiyat Tahmini 2024

Samsunspor Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2024 yılında Samsunspor Fan Token fiyatının minimum 1,25 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Samsunspor Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,29 dolar, tavan fiyat seviyesi ise 1,49 dolar seviyesinde. 

Samsunspor Fan Token Fiyat Tahmini 2025

Samsunspor Fan Token geçmiş fiyat verileri üzerinde yapılan kapsamlı teknik analizden yola çıkan PricePrediction, 2025 yılında Samsunspor Fan Token fiyatının minimum 1,88 dolar seviyesine ulaşacağı tahmin ediyor. Samsunspor Fan Token için öngörülen ortalama fiyat seviyesi 1,93 dolar, tavan fiyat ise 2,18 dolar seviyesinde.

Samsunspor Fan Token Fiyatı ve Grafiği

Samsunspor Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SAM Fan Token $ 0.705222‘den işlem görüyor. SAM token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. SAM token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 176,096 dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.

Samsunspor Fan Token Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SAM token $ 0.705222 dolardan işlem görüyor. 2023 yılının Nisan ayı itibariyle SAM token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 19,44 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SAM token yılın en düşük seviyesini ise 0,54 dolarla belirledi.

Samsunspor Fan Token Grafiği

Anlık olarak güncellenen TIGERS Fan Token coin grafiği üzerinden canlı verileri takip edebilirsiniz. İşte TIGERS token’in son 24 saatte kaydettiği en yüksek ve en düşük fiyat seviyeleri.

Yazar: Tuncay Aydıner

USDF Stablecoin Konsorsiyumu’na 3 Banka Daha Ekleniyor

Son zamanlarda kripto para piyasasında stablecoin’lerin popülerliği daha da arttı. Tether’in USDT’si piyasa değeriyle stablecoin’lerin lideri olarak bilinirken, ocak ayında kurulan USDF Konsorsiyumu da genişlemeye devam ediyor. Yeni açıklamaya göre, USDF stablecoin Konsorsiyumu’na 3 banka daha ekleniyor. USDF Stablecoin Konsorsiyumu Genişliyor New York Community Bank, Synovus Bank, NBH Bank, First Bank ve Webster Bank’ın kurucu ...

Bağlantıyı kopyala