Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! (2-7 Temmuz)

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Her hafta olduğu gibi CoinGecko, bu hafta da hem Türkiye’de hem de dünyada trend olan kripto para birimlerini bir araya getirdi. Uzun zamandır hemen hemen aynı kripto para birimlerinin yer aldığı listelerde, bu hafta biraz da olsa olsa farklılık var. Listeye yeni giren isimler de dikkat çekici. Bu listeler piyasadaki yatırımcıların ilgisini takip etmek açısından önemli. Şimdi gelin, hep birlikte 16-23 Haziran tarihleri arasında hangi kripto para birimlerinin öne çıktığına yakından bakalım.

Coingecko verilerine göre; Türkiye’de trend olan kripto varlıklar sırasıyla Vita Inu, Bitcoin ve Pepe oldu. Dünyada ise ApeCoin, Polygon ve Bitcoin ilk üç sırada yer aldı.

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 2-7 Temmuz

Her hafta CoinGecko tarafından hazırlanan haftanın trend coinleri listesiyle birlikte hem Türkiye’de hem de dünyada o hafta hangi kripto para birimlerinin öne çıktığını görmüş oluyoruz. Türkiye’de trend olan kripto paralar listesinin en başında Vita Inu yer alıyor. Listenin ikinci sırasında lider kripto para birimi Bitcoin yer alırken üçüncü sırada ise son zamanların popüler meme kripto para birimi Pepe yer alıyor.

Listenin devamında ise, EthereumPoW, Terra Luna Classic, XRP, Avalanche, Bone ShibaSwap, Floki ve Pepe 2.0 yer aldı.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 2-7 Temmuz

Dünyada haftanın en trend kripto parası ApeCoin oldu. Listenin ikinci sırasında ise Polygon yer alıyor. Listenin üçüncü sırasında ise piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin yer alıyor.

Listenin devamında ise Trust Wallet, Pendle, Curve DAO, Pepe, Pepe 2.0, BitDAO, Arbitrum, Sui, Maverick Protocol, Injective, Verge, Rollbit Coin, Ethereum, Kaspa, GMX, Lybra Finance, FUNToken, Akash Network, Solana, Render, Litecoin, Metis, Bitcoin Cash, Firo, Optimism, Stargate Finance ve Silo Finance yer aldı.

Yazar: Burak Köse

Meitu, 10 Milyon Dolarlık Bitcoin (BTC) Satın Aldı

Hong Kong merkezli uygulama üreticisi Meitu, 10 milyon dolar değerinde Bitcoin (BTC) yatırımı yaparak, 100 milyon dolarlık kripto para yatırımı hedefine ulaştı. Bugün yapılan açıklamada Meitu, kripto para yatırım planlarına uygun olarak, kendileri için hedefledikleri 100 milyon dolara ulaşabilmek için 175 Bitcoin satın alındığını belirtti. Meitu’nun ek olarak Ethereum (ETH) yatırımları da söz konusu. Meiutu ...

Bağlantıyı kopyala