Eski Wall Street yöneticisinin kripto borsası Coindesk’i satın aldı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Eski New York Menkul Kıymetler Borsası (NYSE) başkanı Tom Farley’in yönettiği kripto para borsası Bullish, medya alanında büyük bir yatırım yaptı.

Wall Street Journal’in dakikalar önce paylaştığı habere göre Bullish, kripto haber şirketi Coindesk’i satın alma sürecinini tamamladı. Kripto borsası, daha önce Digital Currency Group’a (DCG) ait olan medya şirketinin bütün hisselerini aldığını açıklarken anlaşmanın maddi detayları ise henüz belli olmadı.

Coindesk’in Bullish borsasından bağımsız olarak faaliyetlerine devam edeceğinin altını çizen Tom Farley, mevcut yönetim ekibinin görevde kalacağını belirtti.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Donald Trump destekli kripto projesine ilgi büyük

ABD başkan adayı Donald Trump ve ailesinin desteklediği World Liberty Financial isimli kripto girişimi 15 Ekim Salı günü gerçekleştireceği halka açık token satışından önce 100 bin kişinin üzerinde üzerinde kayıt aldığını açıkladı. Platformun yönetimden sorumlu ismi Zak Folkman, 14 Ekim’de yapılan 90 dakikalık bir Spaces sohbetinde WLFI tokeninin Ethereum tabanlı bir ERC-20 token olacağını ve ...

Bağlantıyı kopyala