Trust Wallet, Bitcoin transfer gecikmesinin nedenini açıkladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto cüzdan sağlayıcısı Trust Wallet bugün yaptığı açıklamada, Bitcoin (BTC) düğümünde yaşanan yoğunluk nedeniyle transfer işlemlerinin altı saate kadar geciktiğini duyurdu.

Sorunun nedeni olarak Bitcoin ağında blok başı işlem sayısındaki artışı işaret eden yetkililer, bu durumun düğümler üzerinde baskı yaratarak hizmet sağlayıcıları arasında istikrarsızlığa neden olduğunu belirtti.

Bitcoin ağındaki sorunları takip etmeye devam edeceklerini vurgulayan yetkililer, hızlı ve etkili çözümler üretmek için kararlı olduklarının altını çizdi.

Dev kripto para borsası Binance ile yeni bir Web3 cüzdanı üzerinde çalıştıklarını açıklayan Trust Wallet CEO’su Eowyn Chen, BTCHaber TV’ye verdiği özel röportajda şirketinin gelecek planlarından bahsetmişti.

Kripto para fiyatlarındaki yükseliş ve Bitcoin ağında NFT oluşturulmasını sağlayan Ordinals, ağ aktivitesi ve ücretlerin önemli ölçüde artmasına neden oluyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Fed faiz kararı bekleniyor: Bitcoin 64.000 dolara yükselebilir mi?

Piyasaların gözü kulağı, bu akşam gerçekleşecek olan Fed’in faiz kararı toplantısına çevrilmiş durumda. Enflasyondaki düşüş ve iş gücü piyasasındaki zayıflığın yanı sıra artan ekonomik durgunluk endişeleri nedeniyle, uzmanlar yıllar sonra ilk kez 50 baz puanlık bir faiz indirimi bekliyor. Ancak bazı ekonomistler, daha yavaş bir geçiş öngörerek 25 baz puanlık bir indirimle başlanacağını düşünüyor. Bitcoin’de ...

Bağlantıyı kopyala