Microstrategy Bitcoin (BTC) alımlarına tam gaz devam ediyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ünlü Bitcoin maksimalisti Michael Saylor’ın ABD merkezli teknoloji şirketi Microstrategy piyasa şartları ne koşulda olursa olsun BTC satın almaya devam ediyor. Dakikalar önce X hesabı üzerinden açıklama yapan ünlü isim, şirketinin portföyüne 16 bin 130 adet BTC eklendiğini duyurdu.

Saylor’un açıklamasına göre Microstrategy son hamlesinde Bitcoin’e 593,3 milyon dolar yatırım yaptı. 16 bin 130 Bitcoin için ortalama maliyet 36 bin 785 dolar olurken şirketin toplam BTC varlığı 5,28 milyar dolara yükseldi. Resmi rakamlara göre teknoloji devinin elinde 30 bin 252 dolar maliyetiyle tam 158 bin 245 adet BTC bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Chainlink, RWA’lar için çıtayı yükseğe koydu

Merkeziyetsiz blokzincir platformu Chainlink, dünya genelindeki tokenize varlık (RWA) pazarının 2030 yılına kadar 10 trilyon dolara ulaşabileceğine dair bir rapor yayımladı. Raporda kripto para piyasalarındaki son düşüşlere rağmen, kurumsal benimseme ve düzenleyici gelişmelerin tokenize varlıkların yükselişini nasıl desteklediğini detaylandırıldı. Chainlink’in verilerine göre, tokenize edilmiş varlıkların mevcut piyasa değeri günümüzde yaklaşık 118,5 milyar dolar. Bu varlıkların ...

Bağlantıyı kopyala