Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Piyasalar ETF onayını beklerken SEC başkanı kriptoyu hedef aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü, spot Bitcoin ETF’lerine ilişkin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) gelecek karara odaklanmışken SEC başkanı X üzerinden kriptoların risklerini öne çıkardı.

Üniversitede eğitim verdiği yıllarda bir Bitcoin savunucusu olarak tanınan Gensler, göreve geldiği günden bu yana kripto para sektörüne karşı olan tutumuyla, pek çok kişinin olumsuz yorumlarına maruz kaldı.

Sıklıkla sektörün “tehlikeli” olduğunu ifade eden Gensler, kısa bir süre önce sosyal medya hesabından benzer ifadeler kullandı.

İlk olarak kripto hizmeti sunan şirketlerin federal menkul kıymet yasalarına uymadığını belirten Gensler, bireysel yatırımcıların çeşitli korumalardan maruz kalabileceklerini ifade etti.

Başarısız olan kripto para şirketlerine atıfta bulunan Gensler, yatırımcıların risk altında olduğunu dile getirdi.

“Kripto varlıklarına yapılan yatırımlar son derece risklidir ve bu varlıklar genellikle değişken bir yapıdadır. Birçok büyük platform ve kripto varlığı iflas etti veya değer kaybetti. Kripto varlıklara yatırım yapanlar, önemli risklere maruz kalmaya devam ediyor.”

Gensler, dolandırıcıların bireysel yatırımcıları hedef aldığını söyleyerek bunun için kripto paraların popülerliğinden yararlandığını vurguladı.

Kripto topluluğu, Gensler’ın bu paylaşımına hızlı bir biçimde tepki gösterdi. Bir kullanıcı, sektör içinde dolandırıcılığın çok olduğunu çünkü SEC’nin uyumluluk konusunda açık olmadığını savundu.

https://twitter.com/NFT_Shooter/status/1744386033607655621

Kripto para sektörü büyük bir merakla ETF’ler için alınacak kararı bekliyor. ETF analistlerinin büyük bir kısmı, spot Bitcoin ETF’lerinin 10 Ocak’ta onaylanacağını düşünüyor. Yatırımcılar da potansiyel bir onay halinde Bitcoin’in yeni bir ralliye başlayacağına inanıyor.

Yazar: Cem Yavuz

TrueFeedBack (TFBX) Coin Nedir?

TrueFeedBack şirketlerin, akademisyenlerin veya herhangi birinin anket oluşturup TrueFeedBack kullanarak kullanıcılara ulaşabileceği ve onları teşvik edebileceği bir anket platformudur. Buna ek olarak şirketler veya markalar TrueFeedBack platformunda istedikleri lokasyonda gizli müşteriler bulabilecek veya hazine avı benzeri etkinlikler düzenleyebilecekler. TrueFeedBack’i SurveyMonkey veya Google Survey veya diğer ödül uygulamalarından ayıran şey, kullanıcıların anonimliği olacak. TrueFeedBack platformu, kullanıcıların ...

Bağlantıyı kopyala