Joe Biden’dan Kripto Paralara Yeşil Işık! | Gün Sonu

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Başkanı Joe Biden, kripto para bağışlarını kabul etmek için görüşmelere başladığı iddia edildi. The Block’un haberine göre, Biden’ın yakın çevresi, kripto konusunda sessiz kalması halinde seçimleri kaybedebileceği konusunda uyarılarda bulundu. Bu gelişmeler, Başkan Trump’ın kripto para madenciliği ve arzıyla ilgili iddialarının ardından Biden’ın da kripto dünyasına adım atmasına neden oldu.

ABD Merkez Bankası (FED), yılın dördüncü toplantısında da faiz oranlarını sabit bıraktı. Temmuz 2023’te son kez faiz artıran kurul, böylece yedi toplantıdır faizleri %5,5 seviyesinde sabit tutmuş oldu. Kararın ardından konuşan FED Başkanı Jerome Powell, enflasyonda ılımlı bir iyileşme gözlemlendiğini, ancak hedeflenen seviyeye ulaşılmadığını belirtti. Uzmanlar, sonbahardan itibaren yıl içerisinde iki kez faiz indirimi bekliyor.

Günün flaş haberi ise Curve kurucusu Egorov’un yaptığı skandal hataydı. Egorov, 140 milyon dolarlık CRV’yi teminat göstererek borç aldı ve bu borcun 50 milyon dolarlık kısmını Lamden’den temin etti. Bu hamleyle, protokoldeki tüm borçların %50’sini oluşturan Egorov, aldığı borç için yıllık 60 milyon dolar faiz ödemek zorunda kaldı. CRV’nin %10 değer kaybetmesi sonucu Egorov’un varlıkları tasfiye edildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

Mini oyundan DeFi’ye: TON’da neler eksik?

Geçtiğimiz birkaç ay içinde TON ekosisteminde Notcoin, Dogs, Hamster Kombat ve Binance’deki Catizen listeleri de dahil olmak üzere bir artış gördük. Söylentiler, bunun borsalara milyonlarca yeni KYC kullanıcısı getirdiğini öne sürüyor. Kabul etsek de etmesek de, bu aslında son birkaç yılda blok zincirinin en büyük kitlesel benimsenmesi. Ancak sorun şu ki, sırada ne var? Çok ...

Bağlantıyı kopyala