Bitcoin (BTC) $ 62,027.62 0.34%
Ethereum (ETH) $ 2,420.51 0.10%
BNB (BNB) $ 562.77 0.17%
Solana (SOL) $ 143.69 0.52%
XRP (XRP) $ 0.52925 0.58%
Cardano (ADA) $ 0.349355 1.09%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109065 0.47%
Al veya Sat Paribu

Popüler kripto projesi, Ether (ETH) fiyatını tehlikeye sokuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bir dönemin popüler kripto projelerinden birisi olan Golem (GLM), gerçekleştirdiği Ether (ETH) transferleriyle tepki çekti. Kripto girişiminin ETH üzerinde baskı oluşturacağı belirtildi.

Kripto para piyasasında gündem, hükümetlerin ve kurumların Bitcoin (BTC) satışları oldu. Alman hükümetinin BTC satışları ve Mt Gox’un alacaklılarına 9 milyar dolarlık BTC’yi geri ödeyeceğini duyurması gündemin iki önemli maddesi haline geldi.

BTC üzerindeki satış baskısı artarken, yeni bir satış baskısı da Ether’de (ETH) oluştu. WuBlockchain, popüler kripto projesi Golem’in borsalara ETH transfer ettiğini belirtti.

Yüz milyonlarca dolarlık Ether (ETH) hazırda bekliyor

WuBlockchain’in X üzerinden yaptığı bir habere göre, 2016 yılında kripto para piyasasına sansasyonel bir giriş yapan Golem (GLM), elindeki Ether’leri (ETH) borsalara transfer ediyor.

Golem, 2016 yılında gerçekleştirdiği ICO’da (İlk para arzı – lansman), 820.000 ETH topladı. Bu başarı, kripto para piyasasında ses getirdi. Yatırımcılarının büyük beklentilere girdiği Golem, son zamanlarda gözden düştü.

WuBlockchain, Golem’in son 37 günde Binance, Coinbase ve Bitfinex gibi kripto borsalarına 36.000 ETH (115 milyon dolar) transfer ettiğini duyurdu. Zincir üstü verilere göre, Golem’in elinde halen daha 231.400 ETH (656 milyon dolar) bulunuyor.

Verileri gören birçok kripto yatırımcısı Golem’i hedef aldı. Eleştirilerin odağındaki Golem’in ETH üzerinde satış baskısı oluşturabileceği öne sürüldü.

Spot Ethereum ETF’lerin henüz piyasaya sürülmemesi de ETH fiyatını negatif etkiliyor. Beklentiler Temmuz ayında spot ETF’lerin piyasaya sürüleceği yönünde.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bitcoin’de (BTC) fırtına öncesi sessizlik: Neler olabilir?

Bitcoin (BTC), ABD’den gelecek makroekonomik veriler öncesinde yüzde 2’lik bir dar bantta işlem görüyor. BTC, yeni haftaya pozitif bir başlangıç yapsa da yeterli iştahı oluşturamadı. Döngüsel ilerleyen Bitcoin’de (BTC) gözler Haziran ayına çevrildi. Önceki döngülerden yola çıkıldığında, Haziran ayında BTC’nin volatilite kazanması bekleniyor. Geçtiğimiz ay ABD Fed’in hamleleri BTC’nin düşüş yaşamasına yol açmıştı. Yeni bir ...

Bağlantıyı kopyala