Genesis’in işlemleri Bitcoin için yeni bir tehlike mi?

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Arkham tarafından Genesis Trading ismiyle işaretlenen kripto cüzdanı, geçtiğimiz ay Coinbase’e 12.000 Bitcoin (BTC) taşıdı. Yaklaşık 760 milyon dolarlık transferin arkasında daha fazlası bekliyor olabilir.

Mt Gox’un 9 milyar dolarlık BTC’yi alacaklılarına geri ödeyeceğini duyurması ve Alman hükümetinin BTC satışları kripto para piyasasını zora soktu. Bu iki gündem, BTC’nin 53.500 dolara kadar gerilemesine yol açtı.

Kripto çöküşünün arkasında yer alan Mt Gox ve Alman hükümeti, son günlerde etkisini yitirmeye başladı. Toparlanmaya başlayan BTC, yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalabilir. Zincir üstü verilere Genesis’in BTC transferleri yansıdı.

Genesis, Bitcoin (BTC) işlemleriyle dikkat çekti

Arkham Intelligence’in verilerine göre, Genesis Trading geçtiğimiz ay Coinbase’e Bitcoin (BTC) taşıdı. Bu işlemlerin potansiyel bir satış anlamına geldiği öne sürüldü.

Kripto borsası Gemini ile yürüttüğü stake protokolünde yaşanan sorunlar nedeniyle milyar dolarlık zarara uğrayan Genesis, iflas sürecine girmişti. Bu yılın Mayıs ayında Genesis Global’in yeniden yapılanma planına göre varlıkları tasfiye etmesi ve dağıtması onaylandı.

Arkham’a yansıyan transferlerin de yeniden yapılanma planının bir parçası olduğu düşünülüyor. Genesis Trading isimli cüzdan, Haziran ayında 12.000 BTC’yi (760 milyon dolar) Coinbase’e aktardı. Cüzdanda, daha fazlası yer alıyor.

Zincir üstü verilere göre, Genesis Trading’in elinde 1,91 milyar dolarlık 33.356 BTC bulunuyor. İflas eden kripto şirketinin bu BTC’leri nasıl değerlendirileceği açıklanmadı.

Kripto analistleri, bu tarz süreçlerin dipten satın almak isteyen yatırımcılar için harika bir fırsat olduğunu savunuyor. Analistlere göre, negatif haber akışlarının sağladığı alım fırsatı, yakın zamanda potansiyel bir kâr satışına dönüşebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

CoinGecko, GeckoCon 2024 konuşmacılarını tanıttı: TON Vakfı, Yield Guild Games, Mythical Games ve daha fazlası

Dünyanın en büyük bağımsız kripto para veri toplayıcısı CoinGecko, bugün Web3 oyunlarına odaklanan ve merakla beklenen hibrit konferansı GeckoCon: Web3 Games Unleashed için ilk konuşmacı dalgasını duyurdu. Bir gün sürecek olan bu dinamik konferans, dünyanın dört bir yanından düşünce liderlerini, yenilikçileri ve oyun meraklılarını bir araya getirerek merkezi olmayan oyun alanındaki en son gelişmelere ve ...

Bağlantıyı kopyala