Binance CEO’sundan spot Ethereum ETF yorumu

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Binance CEO’su Richard Teng, spot Ethereum ETF’lerin bitiş çizgisine yaklaştığını ve istikrarlı bir para girişi sağlayacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl Changpeng Zhao’nun (CZ) görevi bırakmasıyla birlikte Binance CEO’luğunu devralan Richard Teng, spot Ethereum ETF gündemini değerlendirdi.

Teng, ETF’lerin potansiyeli ve yeni kripto yatırım aracına yönelik beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu.

Binance CEO’su: Spot Ethereum ETF’ler istikrarlı olacak

Binance CEO’su Richard Teng, spot Ethereum ETF’lerin başlangıçta büyük bir etki yaratmayacağını belirtti. Cointelegraph’a demeç veren Teng, “Bu ETF’lere istikrarlı bir sermaye dağıtımı öngörüyoruz ancak bunun başlangıçta dramatik olması pek olası değil ve çeşitli makroekonomik faktörlere bağlı olacak.”

Teng, spot ETH ETF’lerin her ne kadar başlangıçta beklendiği gibi bir etki yaratmayacağını düşünse de genel çerçevede olumlu bakıyor.

Binance’in CEO’su, ETF’lerin likiditesinin katlanarak büyüyeceğini düşünüyor. Yönetici, ETF’lerin uzun vadeli yatırımlara odaklanan kurumsal oyuncuları cezbedeceğini aktardı. Teng, “Bu kurumsal katılım, zaman içinde istikrarlı ve önemli bir sermaye akışı sağlayabilir.” diye ekledi.

Teng, spot ETH ETF’lerin bir kripto para birimi için meşturiyeti ve erişilebilirliği sağlamlaştırdığını belirtti. Binance’in patronu, yaklaşan ETF’lerin Ether ve kripto para piyasası için bir dönüm noktası olacağını savundu.

Bitwise’ın baş uyum görevlisi Katherine Dowling, 10 Temmuz tarihinde, spot ETH ETF’lerin bitiş çizgisine yakın olduğunu ve çok yakında faaliyete geçeceğini söylemişti.

ETH ETF ihraççıları 23 Temmuz’da lansman gerçekleştirmek için son S-1 güncellemelerini de gerçekleştirdiler. İşlem ücretleri belirlendi ve hazırlıklar tamamlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

ABD’li yargıçtan kripto para dolandırıcısına ibretlik ceza

New York’ta yaşayan William Koo Ichioka, yüksek kazanç vaatleriyle kripto yatırımcılarını dolandırdığı iddiasıyla 36 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Federal mahkeme hakimi Vince Chhabria, bu kişinin dolandırıcılık faaliyetleri sonucunda mağdurlara 31 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti. Ayrıca, 5 milyon dolar ek ceza da söz konusu. Emtia Vadeli İşlemler Ticaret Komisyonu (CFTC) tarafından yapılan açıklamada, dolandırıcının ...

Bağlantıyı kopyala