Bitcoin madencilik şirketi alım yaptı: Büyük birikim!

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitcoin madencilik şirketi Marathon Digital, 100 milyon dolar değerinde BTC satın aldığını duyurdu. Şirket, BTC varlığını artırmaya devam edeceğini aktardı.

Madencilik sektörünün en önemli isimlerinden birisi olan Marathon Digital, kripto para piyasasındaki düşüşü fırsat bilerek BTC satın aldı. Son satın alma işlemiyle birlikte, şirketin elinde tuttuğu BTC miktarı 20.000’in üzerine çıktı. Marathon Digital, BTC hazine politikasında hodl (uzun vadeli tutma) stratejisini izleyeceğini açıkladı.

Marathon Digital Bitcoin inancını pekiştirdi

Yakın zamanda yeniden markalaşan Bitcoin madencilik şirketi Marathon Digital, Bitcoin portföyünü genişletti. Şirket, 100 milyon dolarlık ek BTC satın alsa da bu BTC’leri ne zaman ve hangi fiyattan aldığını açıklamadı.

Marathon Digital CFO’su Salman Khan, The Block’a verdiği demeçte, piyasadaki elverişli koşulların stratejik avantajlarından yararlandıklarını ve fırsattan faydalanarak BTC satın aldıklarını iletti.

The Block, Marathon Digital’in Bitcoin Treasuries’teki verilerinde bilançonun 18.536 BTC olduğunu ifade etti. Bu veriden yola çıkılırsa, madencilik şirketi BTC’leri ortalama 54.000 dolar ila 68.000 dolar arasında satın aldı. Marathon Digital’in 1.500 adet BTC satın aldığı ve BTC varlığını 20.000d oların üzerine çıkardığı düşünülüyor.

Şirket, hazine politikaları gereği BTC’de tamamen uzun vadeli yatırımcı olacaklarını ve daha fazla BTC satın alacağını açıkladı.

Marathon Digital CEO’su Fred Thiel, “Tam bir HODL stratejisi benimsemek, Bitcoin’in uzun vadeli değerine olan güvenimizi yansıtıyor” dedi.

Thiel, BTC’nin dünyanın en iyi rezerv varlığı olduğuna inandıklarını belirtti.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Bir hafta kaldı! Lumoz Quidditch maçı 1 milyon kullanıcıya ulaşırken coşku yükseliyor!

Lumoz Quidditch testnet etkinliği, bir milyonu aşan katılımla sprint aşamasının son haftasına girdi. Faaliyette olan düğüm sayısı 740’a ulaştı ve stake etmeye katılan lisans sayısı 57.935’i aştı. Buna ek olarak ekip, kullanıcılara daha zengin bir katılım deneyimi sunmak için görev yapısını optimize etmeye ve Taş ödüllerini artırmaya devam ediyor. Katılmak için: https://lumoz.org/quidditch-join Lumoz’un büyülü yolculuğu: Coşkulu ...

Bağlantıyı kopyala