bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,199.67 3.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,396.22 3.07%
bnb
BNB (BNB) $ 559.91 2.59%
solana
Solana (SOL) $ 135.62 3.25%
xrp
XRP (XRP) $ 0.587697 1.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.349712 4.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.10488 4.37%

“Trump ya da Harris fark etmez, Bitcoin yükselecek!”

arthur hayes bitcoin kripto abd

BitMEX kurucu ortağı ve eski CEO’su Arthur Hayes, DL News ile gerçekleştirdiği söyleşide Bitcoin ve ABD seçimleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Hayes, Bitcoin fiyatının 1 milyon dolara ulaşabileceğini ve bunun arkasındaki gerekçeleri dile getirdi. Ünlü kripto girişimcisi ABD başkanlık seçimlerine değindi. Hayes, “Hem Trump yönetimi hem de Harris yönetimi para basacaktır” diyerek parasal gevşeme dönemine sinyal yaktı.

Hayes parasal sıkılaştırmanın sona ermesiyle kripto para piyasasının yükselişe geçeceğini öne sürdü.

Hayes, Bitcoin gidişatını ve ABD’deki kripto iklimini yorumladı

Kripto piyasasının eski ve deneyimli yatırımcısı Arthur Hayes, DL News röportajında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kripto milyoneri, ABD’de kripto sektörünün son zamanlarda büyüdüğüne dikkat çekti. Hayes, spot ETF’lerin yarattığı kurumsal ilginin kripto sektörünü geleneksel finansla kaynaştırdığını vurguladı.

Hayes, ABD başkan adayı Donald Trump’ın seçimleri kazanmasının harika olacağını, ancak bunun gerekli olmadığını dile getirdi. Kripto uzmanı, Trump’ın veya Kamala Harris’in seçimleri kazanmasından bağımsız olarak ABD’nin para basacağını vurguladı.

Hayes, “Yol çok çetrefilli olabilir ama günün sonunda nereye gittiğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayes, SEC Başkanı Gary Gensler’in çok zeki bir insan olduğunu ve yaşananların onun suçu olmadığını belirtti. Hayes’e göre mevcut sorun ABD’nin seçilmiş siyasilerinin kripto için bir çerçeve oluşturmamasından kaynaklanıyor.

BitMEX kurucu ortağı, Gensler’i kovmanın sorunları çözmeyeceğini, ABD’de hızlı bir şekilde kripto düzenlemesinin yürürlüğe girmesi gerektiğini dile getirdi.

Hayes, ABD’nin stratejik rezerv planı kapsamında BTC satın almasını imkansız görüyor. Hayes’e göre ABD böyle bir planlama düşüncesinde olsaydı şimdiye kadar altın satın alırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala