bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 59,293.89 1.29%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,315.76 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 545.30 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 132.05 0.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.585744 2.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.33254 0.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.100754 0.48%

Scroll Türkiye ve Clave sizi Paribu Cineverse ev sahipliğinde “Vitalik: Ethereum’un Hikayesi” Türkiye özel gösterimine davet ediyor!

clave

Scroll Türkiye ve Clave, Paribu Cineverse ev sahipliğinde, teknoloji dünyasının dahi ismi Vitalik Buterin’in hikayesini anlatan “Vitalik: Ethereum’un Hikayesi” belgeselinin Türkiye özel gösterimini düzenliyor. Belgesel, Ethereum’un kurucusu Buterin ve topluluğunun, herkese açık bir internet yaratma yolunda verdikleri heyecan verici mücadeleyi konu alıyor.

vitalik ethereum story
vitalik ethereum story

18 Eylül’de dünya çapında gerçekleşecek eşzamanlı gösterimlerle Ethereum topluluğunun kolektif gücünü sergileyecek olan “Vitalik: Ethereum’un Hikayesi” belgeseli, Türkiye’deki özel gösteriminde izleyicilerle buluşacak.

Bu özel etkinliğe katılmak için https://lu.ma/vitalik linki üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz. Film gösterimi 18 Eylül’de saat 19:30’da başlayacaktır; gösterim başladıktan sonra salona giriş yapılamayacaktır.

Fragmanı izlemek için: https://vimeo.com/960594460/9484f89932

Scroll hakkında

Scroll, Ethereum ile bytecode uyumlu bir zkEVM katman 2 projesidir. İlk günden beri, zero knowledge teknolojisi ile açık kaynak olarak geliştiriliyor. Scroll Ethereum değerlerini benimseyen ve Ethereum vakfı ile iş birliği içerisinde bir yol izlemekte. Bu yolda Ethereum’u bir sonraki milyar kullanıcı için ölçeklendirmeyi hedefliyor.

Clave hakkında

Clave, merkeziyetsiz finans (DeFi) ekosistemini herkes için erişilebilir kılan yenilikçi bir mobil akıllı cüzdan uygulamasıdır. Bu kullanıcı dostu platform, DeFi projelerine tek tıkla erişim sağlayarak karmaşık blockchain etkileşimlerini basitleştirmektedir. Donanım seviyesinde güvenlik sunan ve yaygın olarak kullanılan passkeys teknolojisini entegre eden Clave, kullanıcılarına üstün bir güvenlik deneyimi sunmaktadır. Kişiselleştirilmiş kullanıcı isimleri ve özel linkler sayesinde kripto para transferlerini kolaylaştıran uygulama, aynı zamanda geleneksel finans uygulamalarından aşina olduğumuz ödeme bölme özelliğini de içermektedir. Clave’in mobil yapısı, kullanıcıların hareket halindeyken bile karmaşık DeFi işlemlerini basit ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilmelerine olanak tanır. Yakında sunulacak kripto debit kart özelliği ile Clave, kullanıcıların kriptolarını gündelik hayatta doğrudan harcayabilmelerine imkan sağlayacaktır. Bu yenilikçi özellikleriyle Clave, DeFi’ye erişimi demokratikleştirmeyi, blockchain teknolojisinin günlük hayatta kullanımını yaygınlaştırmayı ve kripto paraların pratik kullanımını artırmayı hedeflemektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala