Web3 Teknolojileri Derneği’nden üniversiteli öğrencilere burs

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Blokzincir ve yapay zeka alanındaki çalışmalar ile adından söz ettiren Web3 Teknolojileri Derneği, yeni bir burs programı başlattı. Söz konusu burs, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında ihtiyaç sahibi ve başarılı üniversite öğrencilerini kapsayacak. Program, ilgili öğrencilere ayda 2.000 TL destek sağlayacak.

Web3 Teknolojileri Derneği’nin sunduğu burs, teknoloji alanında kariyer hedefleyen öğrencilere katkı sağlamayı amaçlıyor.

Web3 Teknolojileri Derneği üniversite öğrencilerini es geçmedi

Dernek, söz konusu burs programında ilk etapta 25 öğrenciyi ağırlayacak. Düzenli olarak 2.000 TL ödeme alacak olan öğrenciler, aynı zamanda yapay zeka ve blokzincir gibi teknolojilerle ilgili akademik çalışmalarında desteklenecek. Dernek yetkilileri, başvuracak öğrencilerin belirli kriterleri sağlamaları gerektiğini belirtti. Kriterler arasında, blokzincir ve yapay zekaya ilgi duyma yer alıyor.

Web3 Teknolojileri Derneği’nin bursuna başvurmak isteyen öğrenciler, derneğin sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan formdan bilgilerini gönderecek. Başvuru süreciyle ilgili tüm detaylar da ilgili sosyal medya hesaplarından yayınlanacak.

İnternet üzerinden toplanacak başvurular, belirlenen tarihler arasında tamamlanacak ve değerlendirme sürecine geçilecek. Söz konusu süreç, öğrencilerin akademik başarıları, maddi durumları ve teknoloji alanındaki ilgileri eşliğinde değerlendirilecek.

Derken yetkilileri, burs programının blokzincir ve yapay zeka teknolojilerine ilgi duyan öğrencileri hedeflerine ulaştırmak oluşturulduğunu vurguladı.

Bursun hızlı gelişen teknolojilere yönelik araştırma ve geliştirme faaliyetlerini de destekleyeceği belirtildi.

Teknoloji Alanında Geleceği Şekillendiren Öğrenciler Desteklenecek.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Yabancı kripto para borsalarının akıbeti ne olacak?

Geçtiğimiz temmuz ayında Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren kripto varlık düzenlemesi, sektör nezdinde iyiden iyiye etkisini göstermeye başladı. Fakat Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) tek merci olarak yetkilendirildiği ve kripto para borsalarının sınırları yeniden çizildiği yeni yasa birçok soru işaretini beraberinde getirdi. SPK’nın resmi web sitesinde yayımlanan ve neredeyse haftada bir güncellenen yeni duyurular, Türkiye pazarında ...

Bağlantıyı kopyala