NEIRO’da şok eden gelişmeler: “İlişkimizi sonlandırdık”

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Piyasa yapıcı şirket Gotbit, X platformu üzerinden yaptığı paylaşımda popüler Neiro hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Neiro ekibi, söz konusu açıklamalar sonrası Gotbit ile ilişkilerin sonlandırıldığını açıkladı.

Popüler memecoin Neiro, piyasa yapıcı bir şirket ile kurduğu ilişkiler ile gündemde yer edindi. Gotbit, Neiro’nun mevcut konuma gelmesinde pay sahibi olduğunu açıkladı.

Gotbit, Neiro’nun başarısının arkasında yatan sebeplere değindi.

En başından bu yana: NEIRO

Dogecoin’in ilham aldığı köpek Kabosu’nun sahibi Atsuka Sato, Neiro isimli bir köpeği sahiplendi. 27 Temmuz’da NEIRO isimli bir memecoin piyasaya sürüldü. Ethereum’da işlem gören NEIRO, Sato’nun köpeğine ithafen piyasaya sürülen ilk memecoin oldu.

Solana blokzincirinde piyasaya sürülen NEIRO’lar, zamanla heyecanını kaybetti ve piyasadan silindi. Yatırımcılar, ilk NEIRO’ya yönelmeye başladı. Ethereum blokzincirindeki ilk NEIRO’nun sahibi, memecoin’deki ilgiden faydalanıp elindeki tüm token’ları sattı. Bu satış ile birlikte NEIRO topluluğa kaldı.

Gotbit ve NEIRO ilişkisi

NEIRO’nun topluluk ekibi, piyasa yapıcı şirket Gotbit ile iş birliğine gitti. Gotbit, stratejik danışmanlık kapsamında birinci seviye kripto borsaları ve yüklü sermayesi olan balinalarla bağlantı kurdu. Manipülatif yöntemler ile NEIRO’nun ivme kazanması sağlandı.

Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin’in bağış yapmak amacıyla elindeki NEIRO’ları satması, popüler memecoin’in ön plana çıkmasını sağladı. NEIRO’nun topluluk ekibi, köpek barınaklarına ve ihtiyaç sahiplerine 40 bin dolara yakın bağış yaparak güven kazandı.

Gotbit, tanıtım ve pazarlama ekibiyle çalışarak NEIRO’nun Bybit’e girmesini sağladı. Memecoin, 10 Eylül’de de Binance borsasında listelendi. Gotbit, NEIRO ile çalışmaya başladıklarında 15 milyon dolar piyasa değerinde olduğunu, şimdi ise 700 milyon dolar piyasa değerine ulaştığını belirtti.

Spekülasyonların ortasında: NEIRO açıklama yaptı

NEIRO’nun topluluk ekibi, Gotbit’in açıklamaları üzerine patlak veren spekülasyonları dindirmek amacıyla topluluğuna seslendi. Ekip, X üzerinden yaptığı paylaşımda Gotbit ile ilişkilerin sonlandırıldığını duyurdu.

Ekip şunları kaydetti;

“Gotbit veya çalışanlarının dahil olduğu hiçbir konu Neiro’yu ilgilendirmemektedir. Neiro projesi ve topluluğu için mesafe koymak doğru bir karar olacaktır. Bazı piyasa yapıcı fonlarını topluluk cüzdanına geri aldık, daha fazlasını da geri alacağız.”

Piyasa yapıcılar ile çalışmayacağını belirten NEIRO, topluluk liderinin kişisel fonlarını piyasa yapıcılığı için kullanacağını duyurdu.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Fed faiz indirimi yaptı: Bitcoin 62.000 doları aştı

ABD Merkez Bankası (Fed), 18 Eylül 2024 tarihinde düzenlenen Federal Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı sonrası 4,5 yıl aradan sonra ilk kez faiz indirimi kararı aldı. Uzun süredir politika faizini %5,25 – %5,50 aralığında sabit tutan Fed, enflasyonun %2 hedefine yaklaşması nedeniyle 50 baz puan indirim yaptı. Bu gelişme kripto para piyasalarına olumlu yansırken, Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala