Donald Trump destekli proje token satışına başlıyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Donald Trump ve ailesinin desteğiyle hayata geçirilen yeni merkeziyetsiz finans (DeFi) girişimi World Liberty Financial, önümüzdeki Salı günü token satışını başlatmayı planladığını duyurdu.

Projenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Halka açık satış 15 Ekim’de başlayacak ve beyaz listeye dahil olanlar katılabilecek” ifadesi yer aldı.

ABD başkan adayı Donald Trump da resmi X hesabından gelişmeyi doğruladı. Geçtiğimiz gece paylaşım yapan Trump, tweetinde şu ifadelere yer verdi:

“World LibertyFi token Satışı Salı sabahı, 15 Ekim’de başlıyor! Finansın geleceğini şekillendirmeye yardımcı olma şansınız bu. Daha fazla bilgi edinmek için 14 Ekim Pazartesi’yi bekleyin. Bugün beyaz listeye katılın ve Salı gününe hazır olun!”

Blokzincir tabanlı tahmin platformu Polymarket’teki bahisçiler, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimlerde Trump’ın en güçlü aday olduğunu düşünüyor.

World Liberty Financial, daha önce DeFi platformu Dough Finance üzerinde görev alan Zachary Folkman ve Chase Herro tarafından yönetiliyor. Ancak Temmuz ayında yaşanan bir güvenlik açığı, 2 milyon dolarlık kripto varlığının kaybolmasına neden olmuştu.

Trump ailesinin projeyi sosyal medya üzerinden tanıtmasının ardından, eski başkan projede “Baş Kripto Savunucusu” unvanını aldı. Eric Trump ve Donald Trump Jr. “Web3 Elçileri” olarak adlandırılırken, Barron Trump “DeFi Vizyoneri” olarak öne çıktı.

The Block’un elde ettiği bilgilere göre proje, token satışları aracılığıyla 1,5 milyar dolar değerleme ve toplamda 300 milyon dolar finansman elde etmeyi hedefliyor. WLFI adı verilen yeni token, projenin yönetişim aracı olacak ve kullanıcıların protokol gelişimleriyle ilgili kararları oylama imkanı sunacak.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Bitcoin yeni zirveler görmeye gerçekten hazır mı?

Piyasa değeri en büyük kripto para Bitcoin, 28 Eylül’de son iki ayın en yüksek kapanışını yaparak 66 bin dolar seviyesini aştı. Söz konusu hareket, S&P 500 endeksinin hafta içinde kırdığı rekorun ardından geldi. ABD endekslerindeki rallinin yanında Çin’in teşvik paketleri olumlu havayı desteklese de bazı göstergeler boğa piyasası için henüz erken olduğunu gösteriyor. Bitcoin yatırımcıları ...

Bağlantıyı kopyala