BlackRock CEO’su: “ABD seçimleri Bitcoin’i etkilemeyebilir”

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’ın CEO’su Larry Fink, kripto sektörünün ABD seçimlerine odaklanmasına rağmen Bitcoin’in (BTC) üzerinde önemli bir etkisi olmayabileceğini dile getirdi.

Fink, Bitcoin’in küresel siyasetin sınırlarını aşan bir varlık sınıfı olduğunu belirtti. BlackRock’ın 2024’ün üçüncü çeyreği için düzenlediği bilanço toplantısında yönetici şu sözlere yer verdi:

“Seçim sonucunun değiştireceğinden emin değilim. Dijital varlıkların dünya genelinde giderek daha fazla gerçeklik haline geleceğini düşünüyorum.”

Fink, Bitcoin ve diğer kripto paraların benimsenmesinin düzenlemelerden değil, likidite ve şeffaflık gibi unsurlardan etkileneceğini de vurguladı.

ABD başkanlık seçimlerinde ibre kimden yana?

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın Başkan Yardımcısı Kamala Harris’e karşı kazandığı üstünlük, merkeziyetsiz tahmin platformlarında daha da belirginleşiyor.

Önde gelen tahmin platformu Polymarket’e göre Trump’ın 2024 başkanlık seçimlerini kazanma olasılığı Harris’in kazanma ihtimaline kıyasla 15 Ekim’de 13 puan daha yüksek. 4 Ekim’de Trump’ın lehine değişen oranlar, Eylül ayına kıyasla önemli bir dönüşe işaret ediyor.

Milyarder iş insanı Elon Musk, Trump’a destek verirken merkeziyetsiz tahmin platformlarının seçim sonuçlarını öngörmede geleneksel anketlerden daha isabetli olabileceğini ifade etti. Trump, kripto para dünyasında daha yenilikçi bir aday olarak değerlendiriliyor. Bazı yatırımcılar Harris’in başkanlığının Bitcoin ve blokzincir inovasyonuna yönelik daha sıkı düzenlemeler getirebileceğinden endişeli.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Katman-1 ve Katman-2 projelerinde kimler öne çıkıyor?

Bu yazımda katman-1 ve katman-2 projelerini kıyaslayacağım. Dikkate aldığım metriklere göre yorumlar yaparak trend olabilecek projelere ve ekosistemlerine ilişkin çıkarımlar yapacağım. Şimdi başlayalım. Dikkate aldığım metrikler arasında market değeri, aktif kullanıcı sayısı, işlem geliri, merkeziyetsiz finans projeleri üzerinde kilitli varlık miktarı, tokenomi, yazılımcı sayısı, X takipçi sayısı gibi faktörler söz konusu. Proje kıyaslamaları yaparken bunlardan ...

Bağlantıyı kopyala