BlackRock’tan BUIDL için kripto borsalarına teşvik

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bloomberg’in güvenilir kaynaklara dayandırdığı bilgilere göre, BlackRock, kripto para borsalarından Binance, OKX ve Deribit’in BUIDL tokenını türev işlemleri için teminat olarak kullanmalarını teşvik ediyor.

Haberde Wall Street’in önde gelen isimlerinden birinin dijital varlıklar için tasarlanan bu varlığın kripto türev işlemlerinde daha yaygın bir biçimde teminat olarak değerlendirilmesi amacıyla çaba harcadığı belirtildi.

BUIDL, 15 Ekim itibarıyla yönetimi altında yaklaşık 550 milyon dolar değerinde gerçek dünya varlıklarına (RWA) sahip olan büyük bir fon olarak öne çıkıyor. Bu fon, ABD Hazinelerine ve onchain token sahiplerine getiri sağlamak amacıyla repo anlaşmalarına yatırım yapıyor. Stablecoinler gibi BUIDL tokenları da ABD dolarına sabitlenecek şekilde teminatlandırılmış durumda.

Hedge fonları BUIDL’a izin veriyor

Bloomberg’in haberine göre önemli kripto ana brokerlerinden FalconX ve Hidden Road, hedge fonları da dahil olmak üzere müşterilerine BUIDL’nin teminat olarak kullanımına izin vermeye başladı. Perşembe günü saklama kuruluşu Komainu, BUIDL tokenlarıyla işlem yapmak isteyen uygun müşterilerin Hidden Road aracılığıyla bu varlığı teminat olarak kullanabileceğini açıkladı.

BlackRock destekli Securitize, Ethereum ağı üzerinde BUIDL tokenları ihraç etme görevini üstleniyor. Geçtiğimiz ay Ethena, BUIDL ile desteklenen UStb adında yeni bir stablecoin piyasaya süreceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Kripto yatırımlarında son üç ayın rekoru

Kripto yatırım şirketi CoinShares, Temmuz ayından bu yana kripto para ürünlerine en yüksek yatırım akışlarının yaşandığını ve bu rakamın haftalık 2,2 milyar dolara ulaştığını açıkladı. 21 Ekim tarihli haftalık raporda dijital varlıkların ABD’deki yaklaşan seçimlerde Cumhuriyetçilerin kazanacağına dair artan iyimserlik ile pozitif bir seyir izlediği ifade edildi. CoinShares araştırma müdürü James Butterfill, bu iyimserliğin yatırımcıların ...

Bağlantıyı kopyala