Global Marketing Summit bu hafta İstanbul’a geliyor

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Pazarlama dünyasının yıldızları Global Marketing Summit 2024 için 23-24 Ekim’de İstanbul’a geliyor

Dünyanın en önemli pazarlama guruları, iş dünyasının en etkin düşünce liderlerini bir araya getiren Global Marketing Summit 2024,  23- 24 Ekim 2024’de Mandarin Oriental Bosphorus İstanbul’da, “Sürdürülebilir Büyüme” teması ile gerçekleşecek. Pazarlama sektörünün dünyadaki en etkili ismi olarak kabul edilen pazarlama gurusu “Modern Pazarlamanın Babası” Philip Kotler, zirvede dördüncü kez onur konuşmacısı olarak yer alacak. Kotler konuşmasında ‘50 yılın perspektifinde Pazarlamanın Geleceği ve bizleri neler bekliyor?’ konusundaki öngörülerini katılımcılar ile paylaşacak.

Konuşmacılar arasında, Küresel Düşünce Lideri, Yazar, Fütürist -konuşmacı – kariyeri süper iletkenlik laboratuvarında şekillenmiş Geniusworks Yöneticisi Peter Fisk, global basında tek küresel yaratıcılık ödülleri olan Epica Awards’ın Editoryal Direktörü Mark Tungate, FinchFactor Global Kurucusu Kerrie Finch, Hult International Business School & Ashridge Executive Education Pazarlama ve Liderlik Profesörü Dr. Alex Reeve, Diversity in Luxury CEO, Kariyer Koçu, Konuşmacı, Podcaster, Yazar Elizabeth Solaru,  Warner Bros. Discovery CEE ve MENAT Bölgeleri için Yerel Markalar ve Franchise Yönetimi’nden Sorumlu Pazarlama Başkan Yardımcısı Grigory Lavrov, Wheeler Dealers Sunucusu, Gazeteci, Talk Show Sunucusu Mike Brewer, Wheeler Dealers Sunucusu, Takım Kültürü Uzmanı, F1 Yorumcusu, Gazeteci Marc Elvis Priestley, Sunucu- Yapımcı- Model Burcu Esmersoy da yer alıyor.  

Liderlik, Gelecek, Dijital, Marka, Yaratıcılık ve Sürdürülebilirlik alanlarını kapsayan “Sürdürülebilir Büyüme” temasını konu alan, Türkiye’den ve dünyadan liderlerin, düşünce önderlerinin kıymetli katılımları ile 150 konuşmacı, 100 oturum  (09:30- 17:30) kapsamında gerçekleşecek olan Global Marketing Summit 2024’de sizleri de aramızda görmekten onur duyarız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

512x512

Yazar: BTCHaber

ETF’lerden akan 1,4 milyar dolar BTC’de yükselişi getirdi

Yükselişle özdeşleşen ekim ayı kripto piyasasının geleceğe dair umutlarını yeşertiyor. Kriptonun 15 yılı aşkın tarihinde çoğunlukla yükselişle geçen ve sektör nezdinde ‘uptober’ olarak addedilen ekim ayı, son birkaç günlük yukarı yönlü performansıyla piyasada moralleri yükseltmiş durumda. Dün gece TSİ 02.00’da 68 bin dolar bandının üzerine kadar çıkan ve haber yazım itibarıyla 67 bin 193 dolardan ...

Bağlantıyı kopyala