Memecoin’ler Bitcoin ve S&P 500’ü geride bıraktı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Memecoin’ler 2024 yılında dikkat çekici bir yükseliş sergiledi. 19 farklı tokenin değerini birleştiren Artemis endeksi, meme token’ların S&P 500 ve Bitcoin’den (BTC) daha büyük getiriler sağladığını ortaya koydu.

Şubat ayından itibaren meme token endeksi sürekli olarak Bitcoin’i geride bıraktı. Daha zayıf piyasa koşullarında bile liderliğini koruyan memecoinler yıl boyunca yüzde 183 oranında bir kazanç sağladı.

Bu tokenlar, yatırımcılar için düşük giriş bariyerleri sunarak çeşitli yatırım fırsatları arayanları kendine çekti. Mart ayında memecoin’ler yüzde 338 ile en yüksek kazanç seviyesine ulaştı. Hızlı fiyat değişimlerine yol açabilen hareketliliğe rağmen, bu tokenlara yatırım yapmak kripto sahipleri için vazgeçilmez bir seçenek haline geldi.

artemis memecoin endeks

Artemis endeksi, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) gibi bilinen tokenların yanı sıra WIF ve POPCAT gibi yeni tokenları da kapsıyor. Bazı riskli tokenlar endeksin genel performansından daha iyi sonuçlar elde etti. Memecoin’ler hızlı spekülatif kazanç fırsatları sunmasına rağmen daha likit varlıklarla karşılaştırıldığında istikrar açısından daha zayıf.

Raydium gibi merkeziyetsiz borsalar tarafından desteklenen meme token piyasası günümüzde 57 milyar dolar değerinde.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Bitcoin balinaları son 6 ayda 1,5 milyon BTC biriktirdi

Bitcoin fiyatının 60 bin dolar civarına gerilemesiyle birlikte büyük yatırımcılar fırsatı değerlendirmeye devam ediyor. On-chain analiz platformu CryptoQuant’ın 11 Ekim tarihli paylaşımına göre son altı ay içinde büyük yatırımcılar 1,5 milyon Bitcoin satın aldı. Balinalar Mart ayındaki rekor seviyelerden bu yana Bitcoin yatırımlarını artırmak için sürekli alım yapıyor. Analist Axel Adler Jr., madencilere ya da ...

Bağlantıyı kopyala