“Trump, Bitcoin fiyatını yükseltecek”

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Bitwise’ın kripto varlık yöneticisi Jeff Park, ABD başkanlık seçimlerini Donald Trump’ın kazanması halinde Bitcoin fiyatının yükselişe geçeceğini öngördü.

5 Kasım’da gerçekleştirilecek ABD başkanlık seçimlerinin önemli bir faktör olduğunu savunan Park, Trump’ın seçim zaferinin BTC’yi rekor seviyelere taşıyacağını düşünüyor. Bitwise’ın kripto varlık yöneticisi, BTC’nin söz konusu senaryoda 92 bin dolara ulaşabileceğini ileri sürdü.

Trump kazanacak, Bitcoin kanatlanacak

Bitwise yöneticisi Jeff Park, olasılık matematiği üzerine oluşturduğu analizinde Bitcoin fiyatının altı haneli seviyelere yaklaşacağını iddia etti.

22 Ekim’de X üzerinden takipçilerine seslenen Park, merkeziyetsiz tahmin platformu Polymarket’te Trump’ın önde olmasına dikkat çekti. Park, BTC grafiğinin potansiyel bir fiyat hareketliliğini işaret ettiğini belirtti.

Bitcoin milyoneri Erik Finman, Cointelegraph’a verdiği demeçte, Trump’ın seçimleri kazanmasının BTC’yi 100 bin dolara taşıyacağını iddia etmişti. Finman, şu cümleleri kaydetti;

“Trump’ın politikaları kripto piyasasını ateşleyecek ve her alanda muazzam bir büyümeye yol açacak.”

Kripto sektörü, tek bir siyasi olayın sonucuna hiç bu kadar bel bağlamamıştı. ABD’nin bir numaralı başkan adayı, Bitcoin’i stratejik rezerv haline getireceğini söyleyerek yeni bir dönemin kapılarını araladı. Trump, Elon Musk’ın da desteğiyle önemli bir ivme kazandı. BTC, Trump’ın potansiyel zaferini fiyatlamaya devam ediyor.

Trump’ın rakibi Kamala Harris’i destekleyen milyarder yatırımcı Mark Cuban, Trump’ın kazanması halinde kripto piyasasının tekrar düşüşe geçeceğini aktadı. Cuban, Trump’ın önerdiği ekonomik politikalarından bazılarının son derece enflasyonist olduğunu savundu.

Yine de herkes bir Trump zaferinin kripto piyasaları için uzun vadeli bir kazanç olacağına ikna olmuş değil.

Kamala Harris’i destekleyen milyarder yatırımcı ve girişimci Mark Cuban, Cointelegraph’a verdiği demeçte Trump’ın kazanması halinde kripto piyasalarının tekrar düşüşe geçmeden önce muhtemelen “birkaç hafta boyunca pompalanacağını” söyledi.

538 anketten elde edilen verilere göre, Harris yüzde 1,8 oy oranı ile Trump’ın önünde yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

ozgur umut demirci

Yazar: Özgür Umut Demirci

Cropto, Coinstore’da listelenerek global hedeflerine bir adım daha yaklaşıyor

Tarım ve blokzincir teknolojisini birleştirerek yenilikçi bir model sunan, Avrupa’dan Asya’ya uzanan geniş bir bölgenin ilk tarımsal varlığa dayalı yani ilk Tarım RWA token’ları olan Cropto Token’lar, özellikle gerçek fiziksel tarımsal ürünlerine dayalı (asset-backed) olma özelliği ile kripto para sektörünün parlayan yıldızı olduğunu fark eden yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Buğday, fındık, arpa ve mısır ...

Bağlantıyı kopyala