bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,230.94 1.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,460.64 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 565.05 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 142.75 4.07%
xrp
XRP (XRP) $ 0.583753 0.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.355408 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104788 0.23%

Revain (REV) Nedir?

revain1

Revain (REV), Ethereum blockchain’inde yer alan token’ler için oluşturulmuş bir değerlendirme platformudur. Revain aracılığıyla proje geliştiricilerinin yapıcı eleştiriler alması sağlanıyor.

Revain platformu, geleneksel değerlendirme sitelerini blockchain teknolojisiyle buluşturdu. Projenin temel amacı blockchain geliştiricileri için nitelikli ve kullanışlı bir geribildirim sistemi sağlamak. Böylece küresel ölçekte faaliyetlerini sürdüren blockchain projelerinin yaratıcı ve işe yarayan eleştirilerle buluşması mümkün hale gelecek. Yapıcı eleştirilere maruz kalan projelerin kendilerini hızla geliştirme olanağına kavuşacağı söylenebilir. Bu nitelikte yapılacak eleştiriler, projenin olumsuz özelliklerini ortaya koyar bir özelliğe sahip diyebiliriz. Projelerinin bu yönlerini öğrenen geliştiriciler de bu tür sorunları gidererek daha iyi sonuçlar ortaya koyabiliyorlar. Revain, platformundaki değerlendirmelerin yapıcı nitelikte olmasını sürdürülebilir bir şekilde sağlamak için yapay zeka teknolojisinin sunduğu olanaklardan faydalanıyor. Ayrıca platforma değerlendirme içeriği sunacak kullanıcıların faydalanması için de bir tür rehber tasarlanmış.

revain

Revain platformunun içerdiği temel özellikleri şu şekilse sıralayabilmek mümkün. Mantıklı değerlendirmeler, istikrarlı sistem ve güvenilir bilgiler. Revain platformunda diğer kullanıcılara yönelik girilmiş bilgilerin değiştirilemez şekilde tasarlandığından bahsetmemiz gerekiyor. Bu sayede bilgi kirliliği yaşanması gibi olumsuz durumların önüne geçilmesi planlanmış. Ayrıca sistemin istikrarını gözeten Revain ekibi platformunda iki farklı token’in çalışmasına izin vermiş. Bunlar bizim bu içerikte inceleyeceğimiz REV ve platformun diğer tokeni RVN. Bu token’ler Revain platformunun sorunsuz bir şekilde faaliyet göstermesi için tasarlanmış. RVN token, platformdaki kullanıcılar arasında etkileşimin gerçekleşmesini hedefliyor. Son olarak Revain dahilindeki değerlendirmelerin güvenilir ve yapıcı olması için atılmış bir adımdan bahsedelim. Buna göre platformda yalnızca, çok sayıda uzman tarafından sağlanan orijinal içeriklerin bulunmasına izin veriliyor.

Revain (REV) ne zaman çıktı?

Revain (REV) projesi 2018 yılında Rusya’nın başkenti Moskova’da faaliyet gösteren bir grup teknoloji girişimcisi tarafından meydana getirildi. Projenin halen CEO’luğunu yapmakta olan Rinat Arslanov tarafından kurulan Revain platformu kısa sürede başarı basamaklarını tek tek tırmanmaya başladı. Arslanov, blockchain sektöründe engin tecrübelere sahip eski bir risk sermayedarı. Projenin diğer takım üyelerinin de sektörde adını duyurmayı başarmış tanındık simalar olduğunu ifade edebiliriz.

Revain projesi 2017 yılında gerçekleştirilen bir toplu satış aracılığıyla yatırımcılarla tanıştı ve bu etkinlikten elde ettiği fon ile hedeflerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştı. Bu toplu satışın ardından Revain ekibi 8,5 milyon dolar değerinde yatırım toplamayı başarmıştı. Bu satışta yatırımcılara R token sunulmuştu. Daha sonra ekip 2020 yılında yaptığı bir düzenlemeyle her bir R token’i REV token’e dönüştürmüştü.

Revainn

Revain (REV) Fiyatı Nedir?

Revain (REV) fiyatına yönelik sunulan verileri incelediğimizde piyasada toplamda 86,06 milyar kadar REV token’in dolaştığını görüyoruz. Token’in fiyatına yönelik güncel verileri ise aşağıda bulabilirsiniz. Proje ekibi ilk seferinde gerçekleştirdiği toplu satışlarda R token ve RVN token’i kullanıcılarına sunmuştu. Ancak 26 Mart 2020 tarihinde yaptıkları bir düzenlemeyle R token’leri REV token ile değiştirdiler. Buna gerekçe olarak da R token ile yapılabilecek blockchain entegrasyonlarında sorun çıkacağını gösterdiler. Şu anda Revain platformunda REV ve RVN token’ler kullanılıyor.

Revain Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Revain token 0,000723 TL TL’den işlem görüyor. Revain token fiyatı son 24 saat içerisinde 0.01% değişim gösterdi. Revain token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 10 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 1,793,881 dolar seviyesinde.

Revain Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 Revain Coin $ 0.000021 dolardan işlem görüyor. 2021 yılının Ağustos ayı itibariyle Revain Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3.85 dolarla kaydetti. Bununla birlikte Revain yılın en düşük seviyesini ise 0,00561989 dolarla belirledi.”

Revain (REV) Nasıl Çalışmaktadır?

Revain (REV) platformunda beş yıldızlı bir oylama sistemi kullanılıyor. Bu sistem aracılığıyla platformda yer alan şirketlerin, ürünlerin ya da hizmetlerin performanslarının belirlenmesi hedefleniyor. Bu sayede ilgili projelerin gelişim sürecine katkıda bulunmak projenin temel hedefleri arasında yer alıyor. Revain platformunu geleneksel forumlardan ayıran özellikse dileyen herkesin dilediği gibi eleştiride bulunmasının kolay olmaması. Uygulanan prosedürlerin ardından platformlar hakkında yapıcı eleştirilerde bulunulmasına müsaade ediliyor. Bu sayede yalan yanlış bilgilerin yayılması engelleniyor. Aslına bakılırsa dileyen herkes projeler hakkındaki değerlendirmelerini platforma ekleyebiliyor. Ancak bunlar yayımlanmadan önce belirli prosedürlere tabi tutuluyor. Revain projesi bu prosedürlere değerlendirme sistemi adını vermiş.

Buna göre platforma girilen değerlendirmelerin öncelikle bir yapay zeka filtresinden geçmesi sağlanıyor. Bu filtreden geçen değerlendirmeler bir tür sahtelik/gerçeklik, intihal ve spam testini başarıyla atlatmış oluyor. Daha sonra değerlendirmelerin elle onaylanması sürecine geçiliyor. Bu süreçte değerlendirmeler ilgili projelerin sorumlularına onay için gönderiliyor. Değerlendirmeler onaylanmadan kesinlikle kullanıcılara ulaşmıyor. Onay sürecinin ardından ise Revain platformunu kullanan her kullanıcı bu değerlendirmelere erişebiliyor, yorum yapabiliyor.

Bu süreçte yaşanabilecek herhangi bir aksaklı ya da ihtilaf durumu halinde ise platform ara bulucuları (moderatör) devreye giriyor. Değerlendirme hakkındaki son kararı yaptıkları araştırma sonucunda ara bulucular veriyor. Eğer ara bulucular kötü niyet, kullanıcıları yanıltma amacı ya da benzer olumsuz bir durumun farkına varırsa şirketlere ya da ilgili taraflara platform ile ilgili çeşitli cezalar uygulayabiliyor hatta onları platformdan uzaklaştırabiliyor.

Revainnn

Revain (REV) Nasıl Satın Alınır?

Revain (REV) çok sayıda kripto para alım satım platformu üzerinden temin edilebilir. Bu platformlara örnek olarak KuCoin, Bittrex, ProBit Global ya da Emirex gibi isimler gösterilebilir. Revain token’in henüz dünyanın en büyük kripto para borsalarından Binance üzerinde işlemlerine başlamamış olması ise dikkat çekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.


Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala