Grayscale, Solana ve Uniswap’ı Dijital Sermaye Fonuna Ekledi

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Yatırım şirketi Grayscale Investments, yaptığı bir açıklama ile popüler altcoin Solana ve Uniswap’ı Dijital Sermaye Fonuna eklediğini açıkladı.

Grayscale, Solana’yı ve merkezi olmayan finans tokenı olan Uniswap’ı Cuma günü ilk kez büyük sermayeli bir kripto fonuna ekledi. Ayrıca Dijital Para Grubu’nun bir yan kuruluşu olan şirket, yaptığı açıklamada, 494 milyon dolarlık Dijital Büyük Kap Fonu’nun Cuma gününü yüzde 3.24 SOL ile kapattığını dile getirdi.

grayscale solana ve uniswapi dijital sermaye fonuna ekledi

Solana İlk Kez Bir Grayscale Yatırım Aracına Dahil Olacak

Söz konusu olan açıklamada, özellikle Solana’nın (SOL) ilk kez bir Grayscale yatırım aracına dahil olacağı belirtildi. Aynı zamanda dünyanın en hızlı blockchaini olarak bilinen Solana ve Uniswap, GDLC’ye dahil edilen son projeler arasında yer alıyor.

Fon dahil edilenler arasında Uniswap yer alıyor. Merkezi olmayan borsa Uniswap’ın yerel token UNI’sini de ekledi. Token, genel fonun yaklaşık yüzde 1’ini oluşturuyor. 11. sırada yer alan Uniswap şu anda 25.52 dolardan işlem görüyor.

Son olarak Coinmarketcap verilerine göre, Solana, 161.95 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Sena Karakılıç

100 milyonluk hayalet kasaba: Solana

Blokzincir kuruluşu Artemis Terminal’e göre, Solana blokzincirinde 100 milyona yakın aktif adres olsa da çoğunun içi boş. Zincir üstü metrikler, Solana blokzincirinde bot işlemlerin arttığını ve blokzincirin söz konusu işlemlerle büyüme kaydettiğini gösterdi. Solana yapay bir şekilde büyüyor Solana’nın aylık aktif adres sayısı 100 milyonu aşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Popüler blokzincir 2024’ün ...

Bağlantıyı kopyala