bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,068.63 2.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,415.87 3.73%
bnb
BNB (BNB) $ 559.64 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 138.25 5.49%
xrp
XRP (XRP) $ 0.585359 1.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.347335 3.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104056 3.02%

Auto1 FT, Ethereum Blok Zincirini Kullanan ilk AB Şirketi Oldu

auto1 ft ethereum blok zincirini kullanan abnin ilk sirketi oldu 2

Otomotiv endüstrisi finans ortağı olarak faaliyet gösteren Auto1 FT, Ethereum block zincirini kullanan kullanan ilk Avrupa şirketi oldu. Almanya merkezli firma yaptığı açıklamada, yapılan bu hamlenin asıl amacın araç finansmanını kolaylaştırmak ve tüm evrak işlerini ortadan kaldırmak olduğunu vurguladı.

Söz konusu akıllı sözleşmeler, finansman sürecinin tamamında kullanılacak. Auto1 FT ayrıca blok zincir teknolojisi ile beraber gelişmiş şeffaflığı ve hataları azaltmayı hedefliyor.

auto1 ft ethereum blok zincirini kullanan abnin ilk sirketi oldu

Block Zincir Teknolojisi Auto1 FT için Yeni Standartlar Belirleyecek

Auto1 FT Genel Müdürü Taimur André Rashid konu ile ilgili olarak, dijital çözümleri otomobil satıcıları için verimlilik sağladığını ve mobilite endüstrisinde yeni standartlar belirlemeye yaradığını söyledi.

Taimur André Rashid ayrıca sözlerine şunları ekledi:

Akıllı sözleşmelerin kullanılması, bir otomobil finansmanıyla ilgili toplam harcama ve belgeleri minimuma indirir. Daha hızlı ve daha ucuz uygulamaların yanı sıra artan veri güvenliği ve yüksek verimlilik sağlar. Block zincir sayesinde hatalar veya karışıklıklar neredeyse imkansız.

Şirket, en son block zincir entegrasyonun, dijital değer zincirini genişletmenin ilk adımları arasında yer aldığını düşünüyor.

Ayrıca belirtmek gerekirse Auto1 FT’nin blok zincir teknolojisini ilk denemesi değil. Haziran ayında firma, menkul kıymet token arzı gerçekleştiren ilk Alman otomotiv şirketi olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala