Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

6 Milyar Dolarlık Ethereum, Kraken Borsasına Transfer Edildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Ağda yapılan işlemleri yakından takip eden Whale Alert, yeni bir transfer yakaladı. Yapılan paylaşıma göre, 1.25 milyon Ethereum (ETH), anonim bir cüzdandan Kraken borsasına transfer edildi.

6 milyar dolarlik ethereum kraken borsasina transfer edildi 3

6 Milyar Dolarlık Ethereum Transferi

Whale Alert tarafından yapılan paylaşıma göre, anonim bir cüzdan 6 milyar dolar değerinde Ethereum (ETH) transferi gerçekleştirdi. Etherescan’dan kontrol edildiğinde, fonların yüzde 100’ünün Kraken son cüzdanından işlendiği görülüyor.

Söz konusu büyük hacim, eylül ayının başından beri artan fon girişleriyle açıklanıyor. Kullanıcılar, piyasadaki güçlü yükseliş eğilimi ve Ethereum‘un deflasyonist yolu nedeniyle fonlarını sık sık borsalardan çekiyor.

Borsa, yeterli likidite sağlamak için piyasa yapıcıları tarafından kullanılan fonları yavaş yavaş devreye alacak. Takip edilen toplam, günlük işlem hacminin yaklaşık yüzde 40’ını oluşturuyor. Yani günün sonunda bu fonlar satış için kullanılacaksa, Ethereum’un fiyatının düşme ihtimali de var.

6 milyar dolarlik ethereum kraken borsasina transfer edildi 2

Bu arada borsaların, kullanıcıların varlıklarını saldırıya uğrama ya da çalınma riskini karşı soğuk cüzdanlar kullanıyor. Fonların bir kısmı ise anında talep üzerine kullanılmak için sıcak cüzdanlarda kalıyor.

Soğuk cüzdanlar sürekli ağa bağlı olmamaları nedeniyle fonlara anında erişilememesine neden oluyor. Bunun karşılığında ise daha fazla güvenlik sunuyor.

Yazar: Hazal Orta

Coinbase’in Halka Arz Başvurusu Ve Düşündürdükleri

2012’de kurulan Amerikan şirketi Coinbase, dünyanın en bilinen kripto para borsalarından ve yakında Nasdaq’da işlem görmek üzere halka açılmaya hazırlanıyor. Günlük 3 milyar dolar işlem hacmiyle tüm spot kripto para borsaları sıralamasında dünyada ilk üçte, ABD’de birinci olan borsanın hisselerinin geleneksel borsalarda işlem görecek olması haliyle önemli bir gelişme olarak izleniyor. Coinbase’in halka açılma hikâyesi ...

Bağlantıyı kopyala