Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Juventus Fan Token (JUV) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Juventus Fan Token (JUV), Juventus spor kulübü taraftarları için hazırlanmış bir kripto para projesidir. JUV token’lerin kulüp taraftarlarına birtakım avantajlar sağlaması hedefleniyor. Socios.com platformu tarafından piyasaya sürülen taraftar token’lerinden birisi olan JUV token’ler kripto para piyasasına renk katan yenilikler arasında bulunuyor. Futbolun tutkusu ve kripto paraların yeniliği bir araya gelince ortaya taraftar token’leri çıkıyor. Socios.com tarafından sunulan taraftar token’lerini siz değerli okurlarımıza tanıtmaya çalışıyoruz. Bu içerikte de JUV token’ler ve kripto para ekosistemine katkılarından bahsediyor olacağız. Ayrıca token’lere yönelik birtakım teknik detaylara da bu yazıda yer vereceğiz.

Socios.com platformu bundan birkaç yıl önce oldukça yenilikçi ve gelecek vadeden bir projeyle kripto para ekosistemine dahil oldu. Taraftar token’leri tasarlayarak kulüp sevdalılarına ulaştırmayı hedefleyen platform kısa sürede çok büyük bir üne kavuştu. Platformun kripto parası olarak bilinen Chiliz (CHZ) coin de toplulukta rağbet gören paralar arasında yer alıyor. Juventus token (JUV) kullanıcılarına gönül verdikleri kulüpleriyle ilgili birtakım avantajlar sağlıyor. Söz konusu avantajlardan belki de en ses getireni taraftarların kulüp hakkında alınacak gelecek kararlarında etkili olabilmesi olarak ifade edilebilir. Socios.com platformunun geliştirdiği uygulama aracılığıyla, JUV token sahiplerinin yapılacak oylamalara katılabilmesi mümkün hale getirildi. Bu oylamalar kulüp yönetimi tarafından değerlendirilecek. Böylece taraftarlar kulübün geleceğin söz sahibi olmayı başaracak. JUV token’lerin getirdiği avantajlar bunlarla sınırlı değil. Yazının devamında bu avantajları sıralıyor olacağız.

JUV tokennedir

Juventus Fan Token (JUV) Ne Zaman Çıktı?

Juventus Fan token (JUV) socios.com platformu tarafından 2020 yılının ikinci çeyreğinin başlarında piyasaya sürüldü. Binance akıllı zincirinde de yer alan bu kripto para şimdiye dek oldukça dalgalı bir fiyat grafiği çizdi. Bu durumun hem avantaj hem de büyük bir dezavantaj olabileceğini ifade etmeden geçmeyelim. Taraftar olmak ve kripto para yatırımcı olmak birbirinden farklı yetenek ve değerli gerektiriyor. Kullanıcıların bu gerçeğin farkında olarak JUV token’lerden mağdur olmamaları konusunda dikkatli olmaları öneriliyor.

Socios.com platformu, kripto parası Chiliz (CHZ) ile çıktığı yolda emin adımlarla ilerledi. Şimdiye piyasaya çok sayıda taraftar token’i kazandıran bu platform ekosisteme renk katan projeler arasında gösterilebilir. Socios.com ekibi dünyanın dört bir tarafından zengin bir ekip tarafından yönetiliyor. Ekibin çok sayıda ülkede varlık göstererek çeşitliliği elde ettiğini görüyoruz.

Juventus Fan Token (JUV) Fiyatı Nedir?

Juventus Fan token (JUV) fiyatıyla ilgili en yeni fiyat verilerine aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. Socios.com platformu tarafından hazırlanan ve projenin detaylı olarak tanıtımını hedef alan evraklarda JUV token’lere yönelik ilgi çeken verilere yer veriliyor. Bu verilerde JUV token’lerin piyasaya toplamda ne kadar arz edileceği ifade edilmiş. Buna göre piyasaya toplamda 20 milyondan fazla JUV dahil edilemeyecek. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca %7’si yani 1,3 milyonu dolaşıma sokulmuş. JUV token’lerin fiyat grafiğinin zaman zaman dalgalı bir imaj çizdiğini görüyoruz. Bu durumun farklı şekillerde yorumlanabileceğini söyleyebiliriz.

JUV token

Juventus Fan Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JUV token [mcryptocoin=”JUV” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. JUV token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”MONA” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. JUV token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”JUV” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”JUV” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

Juventus Fan Token Kaç Dolar?         

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 JUV token [mcryptocoin=”JUV” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle JUV token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 26,4 dolarla kaydetti. Bununla birlikte JUV token yılın en düşük seviyesini ise 7,3 dolarla belirledi.

Juventus Fan Token (JUV) Nasıl Çalışmaktadır?

Juventus Fan token’ler (JUV) kullanıcılarına bir taraftar olmaktan çok daha fazlasını gerçekleştirebilme ihtimalini sunuyor. Başka bir deyişle JUV token sahiplerinin sıradan bir taraftar olmayacağı ifade ediliyor. Platformun uygulamasını kullanan token sahipleri, kulüp hakkında alınacak en güncel kararlardan anında haberdar olabiliyor. Normal şartlarda bu tür haberleri takip etmek için çeşitli medya platformlarına ihtiyaç duyulduğunu söyleyebiliriz. Fan token’i sahibi olmanın diğer avantajları arasında, taraftarlara sunulan özel teklifler ve VIP olanakları yer alıyor. Buna göre kulübün sunacağı birtakım teklifleri elde etme şansı JUV token sahiplerine veriliyor. Örneğin belirli lisanslı ürünlere kolay bir şekilde ve avantajlar ulaşmak JUV sayesinde mümkün.

JUV token nedir

Juventus token (JUV) Chiliz ağında yer alan ve Ethereum (ETH) ağından güç alan bir kripto paradır. Socios.com platformunda bahsettiğimi ayrıcalıkların gerçekleşmesi JUV token’ler ve belirli akıllı sözleşmelerle mümkün olabiliyor. Token sahiplerine sunulan avantajlardan bir tanesi de uygulamada sunulan ödülleri toplayabilmek. Kullanıcıların gereklilikleri yerine getirerek JUV token kazanabilmesi de mümkün hale getiriliyor. JUV token’ler CHZ ağında bulunan kullanım token’leridir. Yani bu token’lerin özel kullanım alanı ve bir amacı bulunuyor. Bu kripto paralarla NFT elde etmek için stake etme işlemi dahi yapılabiliyor.

Juventus Fan Token (JUV) Nasıl Satın Alınır?

Juventus Fan token (JUV) satın almak için öncelikle Socios.com platformu ziyaret edilerek CHZ yoluyla bu işlem gerçekleştirilebilir. Bunun yanı sıra kullanıcıların diğer borsa platformlarından faydalanarak JUV satın almaları da mümkün. Söz konusu borsalar arasında Binance, Upbit, Paribu, Pionex ya da BKEX gibi isimler yer alıyor. Bir Türk kripto para platformu olan Paribu üzerinden Türk lirası (TRY) yoluyla JUV almak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Yatırımcılar dikkat! Temmuz ayında bu 10 altcoin kilitleri açıyor

Yaz ayına giriş yaparken altcoin fiyatları pek hareket etmese de kilit açılımı takvimi, bazı projelerde sıcak günlerin kapıda olduğunu gösteriyor. Yeni ayda, birçok altcoin projesinin kilit açılımı yapması bekleniyor. Bu yazımızda, TokenUnlocks verilerine göre Temmuz ayında kilit açılımı gerçekleştirecek olan altcoinleri konu alacağız. Ethena (ENA) Ethena, merkezi olmayan finans (DeFi) uygulamalarına odaklanan bir platformdur ve ...

Bağlantıyı kopyala