Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

REVV token (REVV) Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

Revv token (REVV) motor sporu oyunlarını kendisine çalışma alanı olarak benimsemiş blockchain temelli bir kripto para projesidir. Animoca Brands isimli bir firma tarafından geliştirilen bu kripto para oyunculuk ekonomisine hizmet etmeyi hedefliyor. Söz konusu firmanın oyunculuk alanını hedef alan bir dizi merkezsiz uygulama (dApps) geliştirdiğini görüyoruz. Bu uygulamaların genelinde kullanılan para biriminin REVV token’ler olduğunu ifade edebiliriz. REVV Motorsport adlı bir uygulama sayesinde kullanıcılarına hizmetler verebilen REVV token kripto para piyasasına yeni bir soluk kazandırıyor. Bu içerik boyunca REVV Motorsport platformundan ve kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca platformda kullanılan kripto para REVV token’ler hakkındaki çeşitli bilgileri bu içerik boyunca paylaşıyor olacağız.

REVV Motorsport, REVV tokenlere ev sahipliği yapan blockchain temelli bir uygulamadır. Bu uygulama kapsamında kullanıcılara gerçek hayatla ilişkilendirilmiş oyna – kazan olanakları sunuluyor. Böylece resmi olarak lisanslandırılmış yarışlardan gelir elde etmek mümkün hale geliyor. Detayları yazı boyunca paylaşıyor olacağız. REVV token (REVV) projesi kripto para piyasasındaki yeniliği motor sporları alanına getirmeyi hedefledi. Kripto para ekosisteminde çok sayıda yeniliğin yaşandığını biliyoruz. Bu dev piyasada her geçen gün yeni bir sektörde çalışma gerçekleştiren projelerin geliştirildiğine şahit oluyoruz. Blockchain teknolojisinin sunduğu güçlü olanaklar karşısında geliştiriciler tepkisiz kalamıyor. Sonuç olarak yeni kullanıcıları ekosisteme dahil edecek, kullanıcıların ihtiyaçlarına karşılık verecek yenilikler karşımıza çıkıyor. REVV token de bu yenilikler arasında gösterilebilir.

REVV

REVV token (REVV) Ne Zaman Çıktı?

Animoca Brands isimli şirket Hong-Kong merkezli bir kuruluş olarak biliniyor. Bu şirketin faaliyetlerine 2014 yılında başladığını biliyoruz. Girişimci isim Yat Siu tarafından kurulan şirket başarılı projelere imza attı. Siu Avusturya’nın Viyana şehrinde dünyaya gelmiş ve kariyeri boyunca Atari gibi ünlü şirketlerde önemli görevleri yerine getirmiş bir isim. Siu aynı zamanda Outblaze adlı ünlü bir dijital medya şirketinin de kurucusu. Animoca Brands şirketinin CEO’luğunu gerçekleştiren isim ise Robby Yung adında bir başka başarılı girişimci. Bu ismin de tıpkı Siu gibi başarılı bir geçmişi bulunuyor. Animoca Brands şirketi REVV token (REVV) projesini 2020 yılında hayata soktu. Proje kısa sürede önemli bir başarı elde ederek motor sporları alanında kendisine bir ün elde etmeyi başardı.

REVV token (REVV) Fiyatı Nedir?

REVV Motorspor uygulamasının kripto parası REVV token’lerin fiyatına yönelik en yeni verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşabilirsiniz. REVV ekibi projenin tanıtımı amacıyla detaylı bir tanıtım yazısı hazırladı. Bu yazıda yer alan bilgilere göre REVV token’ler piyasaya sınırlı bir sayıda arz ediliyor. Bu miktarın 3 milyar adet token ile sınırlı olduğunu görüyoruz. Şimdiye de piyasaya dahil edilen REVV token’lerin sayısı ise bir hayli az görünüyor. REVV token’ler işlemlerine başlayalı henüz çok uzun bir süre geçmiş değil. Bu içeriğin hazırlandığı anda elde edilen verilere göre piyasada yaklaşık 278 milyon adet REVV token yer alıyor. Bu miktarın toplam arzın %9’una karşılık geldiğini düşünürsek henüz piyasaya girmemiş çok REVV token bulunduğunu değerlendirebiliriz.

REVV token

REVV token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REVV token [mcryptocoin=”REVV” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. REVV token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”REVV” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. REVV token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”REVV” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”REVV” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

REVV token Kaç Dolar?                          

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 REVV token [mcryptocoin=”REVV” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle REVV token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,63 dolarla kaydetti. Bununla birlikte REVV token yılın en düşük seviyesini ise 0,021 dolarla belirledi.

REVV token (REVV) Nasıl Çalışmaktadır?

REVV Motorspor platformunun kripto parası REVV token’ler esasında bir ERC-20 token’idir. Piyasadaki en değerli altcoin Ethereum’un (ETH) ağında yer alan REVV token’ler söz konusu platformda gerçekleştirilen işlemlerde kullanılıyor. Token’in kullanım alanının oldukça geniş olduğunu ifade etmek mümkün. Motor sporları sektörü oldukça geniş bir çalışma alanı bulunan dev bir ekonomi anlamına geliyor. REVV token’ler sayesinde bu dev ekonomi blockchain teknolojisinden faydalanacak. Böylece blockchain’i kullanan uygulamalar da bu alanla bağlantılandırılmış olacak. Blockchain teknolojisiyle hayata geçirilen ve dünyada en çok takip edilen birtakım oyunlar REVV sayesinde daha iyi hale getiriliyor. Bahsi geçen oyunların F1, MotoGP ya da Formula E gibi alanları merkezine aldığı ifade ediliyor.

Bu oyunların kullanıcıları eskiye nazaran daha keyifli ve rekabetçi bir ekosistemle karşı karşıyalar. REVV token’ler kullanıcılara çeşitli ödüller kazanma fırsatı da sunuyor. Yılda milyarlarca dolarlık gelir elde eden Formula 1 organizasyonları pastasında büyük bir payı da REVV token’ler elde etmeyi hedefliyor. REVV sayesinde kullanıcılara sunulan oyunlara örnek vermek gerekirse F1 Delta Time ismi zikredilebilir. Kullanıcılar bu oyunu oynamaya başlayarak içerik boyunca saydığımız avantajlardan faydalanabilecek.

REVV token nedir

REVV token (REVV) Nasıl Satın Alınır?

REVV token’leri satın almanın en kabul görmüş yöntemi kripto para borsalarını kullanmaktan geçiyor. Platformunda REVV token’lerin alım satımına imkan sunan borsaların başında KuCoin, Uniswap, Gate.io ya da Bittrex gibi isimler geliyor. Özellikle Uniswap borsası üzerinde çok sayıda REVV işlem çifti yer aldığını görüyoruz. Bu borsa üzerinden WETH, TOWER, GMEE, USDC gibi paralarla REVV satın almak mümkün.

Yazar: Ömer Uçar

Near Protocol (NEAR) Neden Yükseliyor?

Kripto sektörü tüm hızıyla büyümesini sürdürürken, yatırımlar da artmaya devam ediyor. Öyle ki hergün yeni bir şirketin fon artırdığını veya milyonlarca dolarlık yatırım aldığına şahitlik ediyoruz. Son olarak hatırlarsanız kısa bir süre önce Near Protocol de 350 milyon dolarlık yatırım almıştı. Bu yatırım Near Protocol’e yaramışa benziyor. Öyle ki NEAR, gün içerisinde yüzde 20’nin üzerinde ...

Bağlantıyı kopyala