Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Chainalysis, Lightning Network Desteği Ekleyecek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin blok zincirinde layer 2 protokolü olan Lightning Network, veri platformu Chainalysis’e geliyor. Blok zincir veri platformu Chainalysis, Şubat 2022’de Lightning Network desteği ekleyeceğini duyurdu.

Chainalysis için Lightning Network Entegrasyonu Geliyor

Chainalysis, önümüzdeki yılın ikinci ayında Lightning Network protokolünü sistemine entegre edecek. Entegrasyon, Chainalysis Know Your Transaction uyumluluk yazılımını, Lightning düğümleri aracılığıyla Bitcoin ödemelerini işleyen şirketler için kullanılabilir hale getirecek.

chainalysis lightning network destegi ekleyecek 2

Bu entegrasyon borsalar gibi sanal varlık servis sağlayıcılarının (VASP), Bitcoin işlemlerini küresel standartlarla uyumlu şekilde gerçekleştirebilecekleri anlamına da geliyor.

Chainalysis sözcüsü konuyla ilgili açıklama yaparken, “Lightning Network’ün kullanıcı deneyiminde herhangi bir değişiklik olmayacak” dedi.

Chainalysis baş ürün sorumlusu Pratima Arora ise şunları söyledi:

Lightning Network, Bitcoin protokolünün mikro ödemeler ve finansal katılımı destekleyen diğer işlem türleri için kullanılmasını engelleyen birçok zorluğu çözüyor. Müşterilerin Lightning işlemlerini uyumlu bir şekilde desteklemesini sağlayarak, ağın popülaritesini artırmayı ve ölçeklenmesine yardımcı olmayı umuyoruz.”

Aslında Lightning Network 2018 yılında başlatıldı. 2021’de ise diğer tüm yıllara göre büyümesi daha hızlı oldu. Bitcoin Visuals’ın verilerine göre ağdaki düğüm sayısı geçen yıla göre yüzde 68 arttı.

Yazar: Hazal Orta

Ukrayna, Avrupa Blockchain Ortaklığına Katıldı

Rusya’nın işgale devam ettiği Ukrayna’da kripto endüstrisi büyümeye devam ediyor. Savaşın devam ettiği Ukrayna’ya Avrupa Blockchain Ortaklığı (EBP) için gözlemci statüsü verildi. Avrupa Blockchain Ortaklığına Ukrayna’da Katıldı Ukrayna, Blockchain konusunda bir Avrupa Birliği stratejisi geliştirme ve kamu hizmetleri için Blockchain altyapısı oluşturma girişimi olan Avrupa Blockchain Ortaklığı’nda gözlemci olarak kabul edildi. Ukrayna için verilen gözlemci ...

Bağlantıyı kopyala