Bitcoin (BTC) $ 62,322.70 0.85%
Ethereum (ETH) $ 2,422.80 1.30%
BNB (BNB) $ 562.91 1.34%
Solana (SOL) $ 144.06 1.34%
XRP (XRP) $ 0.532435 1.08%
Cardano (ADA) $ 0.35482 0.10%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109784 0.00%
Al veya Sat Paribu

PNetwork (PNT) Token Nedir?

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 5 dk

Paylaş:

PNetwork (PNT) token, merkezsiz finans (DeFi) ve NFT’leri içeren yenilikçi bir kripto para girişimidir. Merkezsiz bir yapıya sahip olan PNetwork platformu blockchain’ler arasında işlemler yapılmasına da imkan sağlıyor. Kripto para ekosistemi kendi evrimine devam ediyor. Ekosistemde yaşanan gelişmeler bu alandaki trendlerin değişmesine de neden oluyor. Kullanıcıların ihtiyaçlarını göz önünde bulunduran geliştiriciler bu trendlere uygun platformlar ortaya koyuyor. NFT’lerin ve DeFi alanının son zamanlarda çok sayıda proje elde etmesi bundan ileri geliyor diyebiliriz. PNetwork (PNT) token projesi de bu alanda hizmet vermeyi hedeflemiş projeler arasında gösterilebilir. Değişen trendler kripto para ekosistemine alternatif finansal platformlar kazandırma ihtiyacını doğurdu. PNetwork projesi, kullanıcıların blockchain alanındaki ihtiyaçlarına yanıt verecek bir platform olarak tasarlandı. Bu içerik boyunca PNetwork (PNT) token platformundan ve bu platformun kripto para ekosistemine kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu ekosistemde kullanılan kripto para PNT token’lere yönelik de birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda sizlerle paylaşıyor olacağız.

PNetwork (PNT) token platformu birden çok ağdaki merkezsiz uygulamalar (dApp) arasında zincirler arası etkileşimleri sağlayan bir çözümdür. Varlıkları bir blok zincirinden diğerine taşımak için bir yol sağlar. PNetwork (PNT) token ağında ptoken adında kripto paralar da yer alıyor. PNT token’lerden farklı olarak faaliyet veren bu kripto paralar ağlar arasında işlem yapılırken kullanılıyor. Bu ekosistem yalnızca varlıkları zincirler arasında taşımak işlevini sağlamıyor. Aynı zamanda NFT’ler ve zincirler arası transferler ve akıllı sözleşme etkileşimleri de bu ekosistemde sunuluyor. PNetwork (PNT) token projesi merkezi olmayan bir platformdur sağlıyor. Kullanıcıların PNT token’i stake edebildiğini de ifade etmemiz gerekiyor. Ayrıca PNT token sahipleri, ellerindeki token nispetinde oy verme hakkına sahip. PNetwork ağının bu bağlamda kendi kendisini yöneten bir yapıya sahip olduğunu görüyoruz. DAO olarak da ifade edilen bu durum kripto para ekosisteminde bir hayli popüler. Merkezsiz otonom organizasyon İngilizce ifade edildiğinde kelimelerin baş harfleri DAO ifadesine karşılık geliyor. PNetwork platformunda aktif olan kullanıcılar projenin kaderini şekillendirme fırsatı buluyor ve ayrıca %42’ye varan yıllık gelir elde edebiliyor.

PNT token

PNetwork (PNT) Token Ne Zaman Çıktı?

Pnetwork (PNT) token projesi ilk faaliyetlerine 2020 yılında başlamıştı. O tarihten bu yana ekip PNT token ekosistemini büyütmeyi başardı. Sektörde lider konumda bulunan likidite sağlayıcılarını ağına alan PNT token ekibi kullanıcılarına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarını sürdürüyor. PNT token ekibi, projenin web sayfasında çeşitli iddialara yer veriyor. Bu iddialara göre ekip kullanıcılarına güvenli, ölçeklenebilir ve şeffaf bir platform vadediyor. Konu hakkındaki detaylı verilere Pnetwork (PNT) token nasıl çalışır bölümünde yer vereceğiz. Projenin ardındaki ekip hakkında net verilerin mevcut kaynaklarda bulunmadığını görüyoruz. DAO şeklinde faaliyet verecek Pnetwork ağının geliştiricisinin detaylarının bulunmaması farklı şekillerde yorumlanabilir. En nihayetinde merkezsiz bir şekilde yönetilen bu platformun akıbetini PNT token sahipleri belirleyecek.

PNetwork (PNT) Token Fiyatı Nedir?

Pnetwork (PNT) token fiyatı ile ilgili en yeni verilere aşağıda bulunan başlıklardan ulaşabilirsiniz. PNT token’in en güncel fiyatına bu başlıklardan sürekli erişebilmek mümkün. PNT token ekibi projelerinin topluluğa tanıtılması için oldukça detaylı içerikler hazırlamış. Bu içerikler incelendiğinde PNT token’ler hakkında da ilgi çekici verilere erişiliyor. Buna göre PNT token’ler piyasaya toplamda 87 milyon 984 bin 177 adet arz edilecek. Toplam arz bu sayıyla sınırlandırılmış. Dolaşımdaki PNT token miktarı ise şimdiye dek 41 milyon civarına ulaşmış. Bu miktar toplam arzın yaklaşık %47’sine denk geliyor.

PNT

PNT Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PNT token [mcryptocoin=”PNT” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. PNT token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”PNT” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. PNT token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”PNT” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”PNT” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

PNT Token Kaç Dolar?                            

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 PNT token [mcryptocoin=”PNT” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle PNT token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 2,99 dolarla kaydetti. Bununla birlikte PNT token yılın en düşük seviyesini ise 0,34 dolarla belirledi.

PNetwork (PNT) Token Nasıl Çalışmaktadır?

PNetwork (PNT) token ekosisteminde çeşitli hizmetler kullanıcılarla buluşturuluyor. Ekosistem gücünü blockchain teknolojisinden alıyor. Platformda kullanılan kripto para PNT token’ler Ethereum (ETH) ağında yer alan ERC-20 token’leridir. Bu bilgilere projenin web sayfasında yer alan tanıtıcı evraktan ulaşabilirsiniz. Platformda kullanılan çok taraflı hesaplamalar sayesinde kullanıcıların işlemlerini güvenle gerçekleştirmesi sağlanıyor. Üstelik PNetwork ekosistemi kullanıcıların rahatlıkla diğer ağlar arasında köprü oluşturabilecekleri bir özelliğe sahip.

PNetwork (PNT) token ekosisteminin bir parçası olan eidooCARD, heyecan verici bir özellik olarak nitelendiriliyor. Bu özellik, pTokens ve Eidoo combo işbirliğinde sağlanıyor. Sonuç olarak ortaya hızlı işlemler ve düşük ücretlerden çıkıyor. EidooCard kripto paralara endeksli bir tür kart olarak faaliyet veriyor.

PNTTokenedir

PNetwork (PNT) Token Nasıl Satın Alınır?

PNetwork (PNT) token belirli kripto para platformlarında işlem görüyor. Bu borsaları kullanarak kullanıcıların PNT token satın almaları mümkün. Başta Binance olmak üzere KuCoin, Gate.io, Uniswap, Bitfinex ya da WazirX gibi isimler PNT token işlemlerine imkan veriyor. Binance borsası PNT token’ler için USDT ve BTC ile işlem çifti oluşturmuş. Buna göre kullanıcılar bu iki kripto para aracılığıyla bu borsadan PNT satın alabilecek.

Yazar: Ömer Uçar

100 milyondan fazla kullanıcısı olan Proton, Bitcoin için hamle yaptı

2014 yılında Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi’nde (CERN) bir araya gelen bilim insanlarının kurduğu Proton, Bitcoin işlemlerini basitleştirmeyi amaçlayan bir kripto cüzdanını duyurdu. Mail, VPN ve Drive gibi çözümlere odaklanan Proton, gözünü kriptoya dikti. Özellikle gizlilik programı Proton VPN ile öne çıkan şirket, 100 milyondan fazla kullanıcı hesabına sahip. Küresel çapta tanınmış yazılım şirketi olan Proton, ...

Bağlantıyı kopyala