Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Betterment Kripto Robo Danışmanı Makara’yı Satın Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para dünyasında yapılan ortaklık ve satın alımlar tüm hızıyla devam ediyor. Son olarak yönetimi altında 29 milyar dolardan fazla varlığı barındıran Betterment, kripto odaklı Robo danışmanı Makara‘yı satın aldığını duyurdu.

Makara’nın bir sözcüsü satın alım miktarını açıklamayı reddetti, ancak anlaşmanın bir parçası olarak Makara çalışanlarının Betterment’a katılacağı belirtildi. Anlaşmanın ise bu çeyreğin sonunda tamamlanması bekleniyor.

Betterment Kripto Robo Danişmani Makarayi Satin Aldi

Betterment, Makara’yı Satın Alarak Kripto Sektörüne Giriş Yaptı

Geçtiğimiz Eylül ayında Bettermen, temel perakende yatırım ürünlerini ve danışmanlık hizmetlerini artırmak adına 160 milyon dolarlık bir büyüme sermayesi toplamıştı. Bu çalışmalarının ilk adımlarından birisi olarak bünyesine Makara’yı katan şirket, böylelikle kripto sektörüne ilk adımını atmış oldu.

Betterment CEO’su Sarah Levy, yaptığı bir açıklamada bu satın alımı desteklercesine şu ifadelere yer vermişti:

“Kripto burada kalacak ve Betterment olarak, uzun vadeli çeşitlendirme sözümüzü yerine getirmek ve müşterilerimize pazardaki en iyi varlık çeşitliliğini sağlamak istiyoruz.”

Diğer taraftan Makara’nın Kurucu Ortağı ve CEO’su Jesse Proudman ise konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

“Makara’yı kripto para birimlerine kolay ve erişilebilir uzun vadeli bir yatırım yaklaşımı getirmek için geliştirdik. Kripto uzmanlığımızı Betterment ölçeğiyle birleştirmek, platformun hem perakende yatırımcılar hem de finansal danışmanlar ile büyümesini hızlandıracak.” 

Yazar: Cem Arslan Kurt

Türkiye’de Kripto Para Kullanımı 11 Kat Arttı

Türkiye’nin en yüksek hacimli kripto para işlem platformu Paribu, Türkiye’de bugüne kadar yapılan en kapsamlı kripto para bilinirlik ve algı araştırmasının ikincisinin sonuçlarını açıkladı. Araştırma, kripto para ekosistemindeki 1 yıllık değişimi ortaya koyuyor. Paribu adına Akademetre Araştırma Şirketi’nin yaptığı “Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması-2021”in sonuçları kripto para sektörüyle ilgili önemli veriler ortaya koydu. Online ...

Bağlantıyı kopyala