bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,282.69 3.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,389.51 2.97%
bnb
BNB (BNB) $ 561.43 3.28%
solana
Solana (SOL) $ 134.90 3.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.587931 1.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.349135 5.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.104771 4.63%

Bud Light, NFT Alana Kişiye Özel Gözlük Hediye Edecek

Bud Light NFT

ABD’li bira üreticisi Bud Light, yeni markası N3XT‘in lansmanına bağlı olarak her biri 399 dolar fiyatla 12 binden fazla NFT yarattı. Bud Light, NFT sahiplerine isminden esinlenen N3XT temalı fiziksel gözlükler verecek.

N3XT NFT sahiplerine sunulan gözlükler, Bud Light’ın müşterilerine özel hediyesi olacak.

Bud Light NFT Müşterilerine N3XT Temalı Gözlükleri Tanıttı

Geçen yıl 8 ETH (o zamanlar yaklaşık 26.000 dolar) karşılığında elle çizilmiş bir bira roketi NFT satın alan ve beer.eth alanını kaydeden şirket, bir Twitter paylaşımıyla kampanyasını açıkladı.

Akıllı sözleşmeler yoluyla benzersiz dijital varlıklarla eşleşen NFT’ler için birbiri ardına girişimler ve kampanyalar başlatan ana akım markaların en son örneği Bud Light oldu.

Bu, bugün Super Bowl 56 sırasında yayınlanacak birçok kripto reklamından ve NFT lansmanından sadece biri olacak.

Super Bowl reklamı için Nouns DAO (merkezi olmayan bir organizasyon) ile ortaklık kurduğunu geçen hafta duyuran Bud Light’ın kıdemli dijital direktörü Corey Brown, markasının NFT’ler ile kendini daha fazla duyurabileceğini söylemişti.

Brown, DAO ile çalışmanın Bud Light’ın tüketicilerle bulundukları yerde buluşmasını sağlayacağını belirterek, “Proje, Bud Light portföyüne daha fazla etkileşim sağlayacak. Bud Light N3XT Koleksiyonu ve Nouns DAO ile ortaklığımız NFT alanına girişimize olanak tanıyacak.” sözleriyle kampanyayı duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala