Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Santander, Tahıl Bazlı Kriptolarıyla Kredi Hizmeti Sunacak

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto sektörü geliştikçe şirketler gelişime ayak uydurma adına yeni ürünlerini piyasaya sürüyor. Son olarak ilginç bir ürün de Santander’den geldi. Finansal hizmetler şirketi Santander, Arjantin’de tarımsal emtialara dayalı token’lar ile desteklenen  yeni bir kredi türü sunacağını söyledi.

Santander, Yeni Tahıl Bazlı Kriptolarla Kredi Verecek

 İspanyol çokuluslu şirket, yakın tarihte paylaştığı bir blog yazısında, tarım sektörüne kredi sağlamak için Agrotoken girişimiyle ortaklık kurduğunu açıkladı. Şirketin sunacağı bu yeni nesil krediler, soya, buğday ve mısır gibi tahıllara sabitlenmiş token’larla desteklenecek.

Ek olarak şirket Agrotoken’ın, Ethereum, Polygon ve Algorand üzerine inşa edilmiş bir platform ile “çok zincirli bir altyapıya” sahip olduğunu da belirtti. 

Santander Tahil Bazli Kriptolariyla Kredi Hizmeti Sunacak 1

Agrotoken, her biri bir ton depolanmış tahılı temsil eden sabit token’lar sunarken bunlar soya (SOYA), mısır (CORA) ve buğday (WHEA) şeklinde etiketlenecek.

Agrotoken, çiftçilerin, tohum, makine ve yakıt gibi şeylerle takas etmek veya önceden finanse edilmiş bir kredi kartı almak da dahil olmak üzere, token’ları web sitesinde kullanmalarının başka yollarını da belirtiyor. 

Son olarak Santander’in Kasım ayında Arjantin’e üç yıllık bir süre içinde 225 milyon dolar yatırım yapacağını hatırlatalım.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Amerikan borsalarında nasıl işlem yapılır?

Amerikan borsalarında işlem yapmak günümüzde yatırım yapmanın en ince ayrıntılarına kadar ezbere bilen insanların bir tercihi. BTCHaber TV olarak, Amerikan borsalarında nasıl işlem yapıldığını ele aldık.  Kripto Bülten, Melis Sarı’nın sunumuyla sizlerle. ABD borsaları, ABD hisse senetleri yükselişte mi?  Birçok yatırımcı, daha dengeli bir getiri sağlamak için döviz yerine yerel borsalarda işlem yapar. Döviz kurları ...

Bağlantıyı kopyala