Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Ayakkabı Markası Skechers, Metaverse’e Adım Attığını Duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Metaverse kavramının hızla benimsenmesi ile beraber birçok büyük marka bu alanda yer almaya başladı. Bu kez bir adım da ABD’deki en büyük üçüncü spor ayakkabı markası olarak kabul edilen Skechers‘dan geldi. Skechers popüler metaverse projesi Decentraland’ın Moda Bölgesi’nde bölgesinde mağaza açacağını açıkladı.

Skechers, Metaverse’de Mağaza Açacak

Spor ayakkabı markası Skechers da metaverse adım attı. Ayakkabı markası, Decentraland’ın Moda Bölgesi’nde mağaza açmak için bir kira sözleşmesi imzalayarak, metaverse’e geçiş yapmaya hazırlanıyor.

ayakkabi markasi skechers metaversee adim attigini duyurdu

Ayrıca şirket, dijital dünyaya yayılmaya devam etmeyi planladığı için ayakkabı ve giyim gibi sanal ürünlerin satışı için bir dizi uluslararası ticari marka başvurusunda da bulundu.

Bunun yanında Skechers’ın, Fashion District bölgesinde açacağı mağaza, 24-27 Mart tarihleri ​​arasında düzenlenecek. Bu mağaza Decentraland’ın ilk Metaverse Moda Haftası’nda ev sahipliği yapacak.

Skechers başkanı Michael Greenberg yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Decentraland anlaşmamız geleceğimize yapılan bir yatırımdır. Bu sanal çağa başlamayı ve yeni Skechers deneyimini başlatırken markamızın yeni müşteriler ve kitlelerle etkileşim kurması için yaratıcı yollar keşfetmeyi dört gözle bekliyoruz.

Son olarak metaverse marka başvurularında bulunan diğer şirketlere buradan ulaşabilirsiniz.

Yazar: Sena Karakılıç

İkinci Yeniden Başlatma Sonrasında Solana Ağında Son Durum

Kısa bir süre önce Solana Blockchain ağında bazı sorunlar yaşandığını ve bu sorunlar sebebiyle ağın dondurulduğunu aktarmıştık. Solana doğrulayıcıları, ağı yeniden aktif hale getirmek için ilk yeniden başlatmayı başaramayınca, doğrulayıcılar ve geliştiriciler, ağı yeniden çalışabilir hale getirmek adına yeni bir başlatma planı üzerinde çalıştı. Solana ağı için ikinci kez yeniden başlatma adımı gerçekleşti. Solana Blockchain ...

Bağlantıyı kopyala