Twitch’in Kurucu Ortağının NFT Projesi 35 Milyon Dolar Topladı

önce yayınlandı , Son güncelleme önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto sektörüne yapılan yatırımlar büyüklüğü hızla artmaya devam ederken, NFT sektörü de dev yatırımları ile sık sık gündeme geliyor. Her ne kadar sektörde 100 milyon dolar üstü yatırımlara alışık olsak da, bu tür yatırımların büyüklüğü şüphe götürmez bir gerçek. Son olarak bir süredir üzerinde çalışılan Fractal adlı NFT projesi tohum yatırım turunda 35 milyon dolarlık yatırım almayı başardı.

Twitchin Kurucu Ortağinin NFT Projesi 35 Milyon Dolar Topladi
Twitch Kurucu Ortağı Justin Kan

Twitch’in Kurucu Ortağının NFT Projesi Yatırım Almaya Devam Ediyor

Paradigma ve Multicoin Capital‘e ek olarak Andreessen Horowitz, Solana Labs, Animoca ve Coinbase’in katılımıyla tohum turunu tamamlayan Fractal, yeni yatırımlara da açık. Ek olarak bu yatırım turu sonrası Paradigma’dan Matt Huang da şirketin yönetim kuruluna katılacak.

Bildiğiniz üzere, geçtiğimiz yılın sonunda tanıtılan proje, oyun şirketlerinin hayranlar için oyun NFT’lerini basıp bırakmasını sağlamayı hedefliyor. Ayrıca oyuncuların NFT’leri birbirlerine satmaları için ikincil bir pazar imkanı tanıyor.

Son olarak Fraktal’ın Solana Blockchain ağında çalıştığını ve lansman sırasında Solana tabanlı oyunlarla ortaklıklarını duyurduğunu hatırlatalım. Diğer taraftan Justin Kan, NFT’lerin kesişimine bahse girdiğini ve oyunun, çok oyunculu çevrimiçi oyunlar gibi diğer oyun stilleriyle genişleyeceğini söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Yazar: Cem Arslan Kurt

Trump’ın desteklediği kripto projesinden hamle

ABD başkan adayı Donald Trump’ın açık bir şekilde desteklediği kripto projesi World Liberty Financial, DeFi protokolü Aave’yi tercih etti. Siyasi uzantılı proje, söz konusu gelişme için yönetişim teklifi sundu. World Liberty Financial, 9 Ekim tarihinde yayınladığı teklifte, hizmetlerini Ethereum blokzincirine bağlı olan Aave v3 örneği olarak başlatmak istediğini belirtti. WLFI token’a sahip olan yatırımcıların karar ...

Bağlantıyı kopyala